Prečo potrebuje Matovič čas, ponúkame jednu teóriu
06 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Čurillovci pod taktovkou Matoviča opäť znásilňujú spravodlivosť. Keď Matovič tlačil na to, aby vláda po odvolaní mohla vládnuť ešte deväť mesicov, mal jasný cieľ. Okrem toho, že chcel ešte zahladiť stopy za svojimi kšeftami počas pandémie, vyhlásil, že orgány činné v trestnom konaní ešte potrebujú získať čas." Píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (HLAS).

"Dnes už vieme koho konkrétne mal na mysli a kvôli čomu.V decembri minulého roka prišli médiá s informáciou, že v prípade stíhaných Čurillovcov sa skoro po dvoch rokoch objavili dvaja záhadní svedkovia z policajnej inšpekcie, ktorí majú potvrdzovať verziu Čurillovcov, že voči šéfke tímu Oblúk Diane Santusovej existovali akési podozrenia z trestnej činnosti." vysvetľuje autor statusu.

"Motivovanie" svedkov Matovičových

"Keďže sú Čurillovci stále obvinení, verejnosť sa zrazu snažia presvedčiť, že na dvoch kľúčových svedkov si náhodou spomenuli až dnes, čomu neverí asi nikto. Hneď ako sa táto informácia objavila v médiách som vyjadril obavy z toho, že dvaja záhadní svedkovia mohli byť motivovaní, aby verziu Čurillovcov potvrdili." Pripomína Matúš Šutaj Eštok.

Trafika za "informácie"

"Po viac ako dvoch mesiacoch sa ukazuje, že som mal pravdu. Jeden z dvoch záhadných operatívcov, ktorého Čurillovci používajú na svoju obhajobu, sa má najnovšie stať šéfom Úradu inšpekčnej služby. To znamená, že osoba, ktorá potvrdzuje verziu stíhaných vyšetrovateľov NAKA má najnovšie šéfovať útvaru, ktorý má tých istých policajtov stíhať." Ponúka šokujúcu informáciu autor statusu na sociálnej sieti.

"Naši" sú predsa len naši

"Je zrejmé, že Čurillovci potrebujú mať na policajnej inšpekcii svojho človeka, ktorý sa „ osvedčil“ a ktorý bude až do volieb prehliadať to, čo sa na NAKA bude v najbližších mesiacoch diať. Pevne verím, že tento uzavretý kruh Apačov, ako sa sami radi nazývajú, dostane trhliny a jeho členom skôr či neskôr dôjde, že znásilňovanie spravodlivosti bude skôr či neskôr potrestané. Píše Matúš Šutaj Eštok a žiada sa už iba v tomto svetle doplniť - aj korumpovanie spravodlivosti.

Slovenský Pozemkový fond je v úzkych: Podozrenia z korupcie v OĽaNO!
Ministerstvo pôdohospodárstva dáva od prípadu ruky preč. Pôda pod nominantmi OĽaNO v Slovenskom pozemkovom fonde (SPF) je v plameňoch. Fond čelí obvineniam z tunelovania, korupcie, či dokonca amaterizmu. Kameňom úrazu má byť nadmerný počet... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme