Médiá hlavného prúdu sa stali neregistrovanou politickou stranou
05 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Neuveriteľné, novinárom už vadí aj to, že chceme hovoriť o Slovensku." Konštatuje na sociálnej sieti Robert Fico. naozaj treba konštatovať, že novinársky hlavný  prúd vstúpil do politiky ako organizovaná politická sila, avšak v rozpore s viacerými zákonmi, napríklad aj o desať tisíc podpisoch a povinnej registrácii strany.

"Slovensko zápasí s drahými energiami, zdražovaním potravín, nedostupným bývaním kvôli drahým hypotekám, obce a mestá sú bez peňazí na základné služby pre svojich obyvateľov, ale novinárov zaujíma len Ukrajina a oni sami. Média sa vybrali nešťastnou cestou tlačenia len jednej pravdy a preto sa nemôžu čudovať, že ľudia si o nich myslia svoje…" hovorí v skratke Robert Fico vo videu, ktoré si môžete vypočuť celé:

Dajte nám zbrane, ale bez zbytočných rečí!
"Na skorumpovanom Ďalekom východe" píše nemecký web alles-schallundrauch.blogspot.com – "herec – prezident opäť požaduje na čo si len pomyslí a čaká na „zázračné zbrane“, ktoré rozhodnú vojnu". Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj vyhlásil, že... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik