Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD): TOTO JE VYSVEDČENIE MATOVIČOVEJ A HEGEROVEJ VLÁDY ZA COVIDOVÉ ZLYHANIE!
05 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Pamätáte si na ohňovú šou Igora Matoviča, keď pred poslednými voľbami pálil pred Úradom vlády 5000 sviečok za takzvané odvrátiteľné úmrtia? Teda také, ktorým sa dalo zabrániť? Tak nech sa páči, môže si to v septembri zopakovať, akurát že tých sviečok bude potrebovať štyrikrát toľko! Píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), poslanec NR SR.

Matúš Šutaj Eštok zverejnil na sociálnej sieti graf s názvom "Nadmerná úmrtnosť v Európe 2020 - 2022," kde je úmrtie počas obdobia 2020 - 2022 vyjadrené v percentách!

Slovensko sa ocitlo podľa grafu na druhej priečke!

"Pamätáte si na ohňovú šou Igora Matoviča, keď pred poslednými voľbami pálil pred Úradom vlády 5000 sviečok za takzvané odvrátiteľné úmrtia? Teda také, ktorým sa dalo zabrániť? Tak nech sa páči, môže si to v septembri zopakovať, akurát že tých sviečok bude potrebovať štyrikrát toľko!" Píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

"Tento človek mal ešte tento týždeň tú drzosť tvrdiť, že počas pandémie „zomrel porovnateľný počet“ na Slovensku ako v ostatných krajinách. Jeho nástupca Heger sa zasa nie raz blysol vetou, že „pandémiu sme zvládli“. Nezabudol ešte vystrašiť národ, že rovnako „zvládnu“ aj energetickú krízu. Áno, vidíme," vysvetľuje Šutaj Eštok a pripomína rozhodnutia vlády, ktoré podľa grafu poukazujú na smutné obdobie Slovenska, keď o svojich blízkych prišli mnohí občania Slovenska.

Tak nech sa páči, tu je desivý graf nadmerných úmrtí v Európe počas pandémie, zdôrazňuje člen strany Hlas - SD.

K Matovičovi a Hegerovi je milosrdný len tým, že Slovensko nebolo najhoršie, ale „len“ druhé najhoršie za Bulharskom.

"Tisícky zbytočne zmarených ľudských životov a desiatky tisíc pozostalých by si určite zaslúžili, aby sa raz za toto fatálne zlyhanie niekto zodpovedal priamo pred súdom. Tým “niekym” nemyslím nikoho iného ako najznámejšieho trnavského klamára Igora!" Konštatutuje v závere príspevku Matúš Šutaj Eštok.

Foto: Facebook: Matúš Šutaj Eštok

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik