Koaličných politikov postihla lobotómia
05 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Matovič klame o júnových predčasných voľbách, až sa hory zelenajú" - konštatuje na sociálnej sieti exminister financií Ladislav Kamenický.

"V poslednej dobe si všetci v koalícii šliapu po jazyku, postihla ich "politická schizofrénia" a v horšom prípade "politická lobotómia". Majstrom v tomto odbore je Igor Matovič." Píše Ladislav Kamenický v statuse a pokračuje:

Dobre si pamätáme

"...ako si Matovič a čelní predstavitelia jeho "družiny" nevedeli spomenúť na to, kto vlastne vymyslel septembrový termín predčasných volieb. Matovič sa vyhováral na ostatných a podobne tomu bolo aj naopak." Pokračuje exminister.

Strach z prezidentky

"Matovič (svorne so Sulíkom) tvrdil, že ak prezidentka vymenuje úradnícku vládu, tak podporí júnový termín volieb. Všetci ostatní sa tiež tvárili, že v podstate s júnovým termínom volieb nemajú problém.

Matovič však dnes tvrdí

"..., že ho úradnícka vláda vymenovaná prezidentkou nezaujíma a vraj sa orientuje len na názor voličov."

Matovič asi nevníma

"..., že 91 percent ľudí na Slovensku ho už nemôže ani cítiť a že Slovensko je v troskách. Matovič sa správa ako nesvojpávny, a to podľa hesla: 
"Ak sa utopím ja, tak so mnou pôjde celé Slovensko"! 


"To však voliči, ktorými sa Matovič toľko zakrýva neodpúšťajú!" varuje v statuse na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

Na vyhodenie "lekváru" zo špajzy nemusíme čakať do septembra
"Aký je rozdiel medzi právnikom a smetiarom? Žiadny, obidvaja sú ľudia." Tvrdí (vraj) výrokom Robina Williamsa na svojom profile na sociálnej sieti Igor Matovič. Tentoraz bez vlastného komentára, iba prevzatou iliustráciou (nižšie). Avšak komentáre... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

____________

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik