Účasť na MS ZMARENÁ! Aksenov nedostal víza
04 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Obrovské sklamanie našich krasokorčuliarov! Slovenský tanečný pár Anna Šimová a Kirill Aksenov sa napokon nepredstaví na krasokorčuliarskych majstrovstvách sveta juniorov v Calgary. Ako informoval Slovenský krasokorčuliarsky zväz, Aksenovovi kanadské orgány neudelili víza.

"Sme veľmi sklamaní, ale, žiaľ, Kirillovi kanadská strana neudelila víza. A to aj napriek intervenciám nášho zväzu, Medzinárodnej korčuliarskej únie ISU i kanadského organizátora. Do poslednej chvíle sme verili, že Kirill víza dostane," uviedol na facebookovej stránke zväzu prezident SKrZ Jozef Beständig.

"Zatiaľ nemáme žiadnu informáciu, prečo sa tak nestalo, budeme čakať na vysvetlenie postoja kanadských orgánov. Kirill bol do poslednej chvíle pripravený odletieť do Kanady. Žiaľ, museli sme požiadať ISU o stiahnutie nášho páru zo štartovej listiny," dodal Beständig.

Rytmické tance tak odštartovali bez slovenského páru. Na MSJ v Calgary sa cez víkend vo voľných jazdách predstaví už len junior Adam Hagara (v nedeľu o 0.15 SEČ).

Jožo Ráž o následkoch nehody a láske k Rusku (GALĚRIA)
Mal štrnásť, keď založil Elán. Teraz má 68 a už zhruba 5 rokov žije životom bežného človeka. Je povestný svojou averziou voči modernej komunikačnej technike a v posledných rokoch sa u neho prejavujú následky ťažkej autonehody. Jožo Ráž v júni 1999... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik