AKTUÁLNE V košickom obchodnom centre sa zastrelil muž
04 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Tragédia sa stala v sobotu popoludní v priestoroch obchodného centra Optima v Košiciach. Podľa informácií košického Korzára k nej došlo v jednej z prevádzok - na strelnici, ktorú uzavreli a začalo sa policajné vyšetrovanie.

V priestoroch obchodného centra v Košiciach došlo k nešťastiu. V priestoroch strelnice mal muž na seba namieriť zbraň a vystreliť. Utrpel pritom vážne poranenia, ktorým na mieste podľahol.

Polícia skúma aj zábery z kamier

„Môžem potvrdiť, že dnes popoludní došlo v jednom z košických obchodných centier k nešťastnej udalosti, pri ktorej 49-ročný muž utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Doplnila, že policajti udalosť na mieste preverili a vo veci začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. „Čo bolo presnou príčinou tohto konania a ako presne k nemu došlo,je predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uzavrela Ivanová.

Privolaní kriminalisti skúmajú aj zábery z bezpečnostných kamier, ktoré by mohli prispieť k objasneniu udalosti.

O "ÚSPECHOCH" Hegerovej vlády píše už aj Reuters
„My to zvládneme,“ presviedča nás odvolaný premiér Eduard Heger (OĽaNO) oduševneným hlasom od čias pandémie pri každej kríze, ktorých sa na svet valí v ostatných rokoch niekoľko. Nie je tomu podľa neho inak ani pri inflácii, s ktorou Slovensko... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik