Heger ZNOVA PREMIÉROM?
02 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

To je väčšou motiváciou pre ľudí ísť voliť, ako rozdávanie 500 eur za hlas! Skonštatoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec a predseda strany Život NS Tomáš Taraba v reakcii na ambície v nadchádzajúcich predčasných voľbách dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera. Ten sa totiž vidí na poste predsedu vlády opäť!

Eduard Heger by chcel po septembrových predčasných voľbách pokračovať na pozícii premiéra. Po stredajšom rokovaní vlády túto svoju ambíciu avizoval pred médiami. „Ja budem rád, keď budem súčasťou toho vedenia krajiny…Rád by som pokračoval vo funkcii premiéra, aby som mohol naplniť ešte tie veci, ktoré sme nestihli v tomto volebnom období,“ vyhlásil Heger.

Keďže Modrá koalícia sa rozpadla ešte skôr, ako vznikla, Heger spolu so svojím verným súputníkom, dočasne povereným ministrom obrany Jaroslavom Naďom, zvažujú založiť nový projekt. V ňom sa Heger vidí ako líder avizovaného spájania malých pravicových strán.

„Nikto nespochybnil Eduarda Hegera ako lídra. Nikto, nikdy na žiadnom rokovaní,“ podporil Hegera Naď.

Heger, Naď, zdroj foto: FB/Tomáš Taraba | Vláda Eduarda Hegera, povereného premiéra, bola podrobená analýze FF UK, ktorá by mala byť predmetom verejnej diskusie

Na tieto slová zareagoval na sociálnej sieti Tomáš Taraba: “Myslím si, že dnešné vyjadrenie Hegera, že rád by bol predsedom vlády aj po voľbách, je väčšou motiváciou pre ľudí ísť voliť, ako rozdávanie 500 eur za hlas. To, že ho tam vidí aj Budaj s Naďom, je motivácia dvojnásobná.”

ZUZANA ČAPUTOVÁ odkázala Robertovi Ficovi!
Prezidentka Zuzana Čaputová sa stretáva s takými politickými lídrami, ktorí dodržiavajú elementárnu politickú kultúru. V stretnutiach bude pokračovať. Uviedla to v reakcii na výzvu šéfa Smeru-SD Roberta Fica, aby zvolala stretnutie predsedov... Čítať ďalej
01 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik