VIDEO! Hrôzostrašné zábery z Grécka! Zrážka vlakov si doposiaľ vyžiadala najmenej 35 mŕtvych!
01 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

K čelnej zrážke medzi osobným a nákladným vlakom došlo pri meste Tempe, neďaleko mesta Larissa v strednom Grécku,  informuje Guardian.

@all Zdroj: FOTO TASR/AP
 

 

Zatiaľ najmenej 35 mŕtvych a 85 zranených si vyžiadala zrážka dvoch vlakov pri meste Tempe v strednom Grécku. Obidva vlaky – osobný vlak z Atén do severného mesta Solún a nákladný vlak zo Solúna do Larissy sa čelne zrazili pred mestom v strednom Grécku Tempe, uviedol pre miestne médiá Konstantinos Agorastos, guvernér regiónu Thessaly.

"Zrážka bola veľmi silná," povedal s tým, že prvé štyri vozne sa vykoľajili, zatiaľ čo prvé dva boli "takmer úplne zničené".

Agorastos uviedol, že približne 194 cestujúcich bolo bezpečne evakuovaných do Solúna (Tesaloniki) v autobusoch.

Na mieste stále pracujú policajti, hasiči a záchranári, informoval hasičský zbor vo vyhlásení krátko pred 5.30 h.

Viaceré vozne sa vykoľajili a najmenej tri vzplanuli po zrážke asi 380 kilometrov severne od Atén. Predstavitelia nemocnice v neďalekom meste Larissa uviedli, že najmenej 25 ľudí utrpelo vážne zranenia.

Železničný prevádzkovateľ Hellenic Train uviedol, že osobný vlak smerujúci na sever z Atén do Solúna mal v čase zrážky na palube približne 350 cestujúcich.

OBROVSKÉ VLAKOVÉ NEŠŤASTIE V GRÉCKU! Zatiaľ 35 mŕtvych a 85 zranených
K čelnej zrážke medzi osobným a nákladným vlakom došlo pri meste Tempe, neďaleko mesta Larissa v strednom Grécku, informuje Guardian. Zatiaľ najmenej 35 mŕtvych a 85 zranených si vyžiadala zrážka dvoch vlakov pri meste Tempe v strednom... Čítať ďalej
01 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Hrôzostrašné zábery z vlakového nešťastia v Grécku:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik