Veronika Remišová VIE, čo je tragédiou dnešnej politickej scény!
01 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (Za ľudí) sa vyjadrila! Na sociálnej sieti zverejnila príspevok, v ktorom presviedča všetkých, že ona VIE, čo je tragédiou dnešnej politickej scény.

Remišová hovorí nie politike malicherných záujmov a osobných sporov a jednoznačne hovorí áno, politike hodnôt.

Tragédiou dnešnej, zdôrazňuje, že tej slušnej časti politickej scény sú neustále osobné spory a vzájomné požieranie sa namiesto spolupráce.

"Pritom vo voľbách budeme stáť pred priam civilizačnou výzvou," vysvetľuje Remišová.

Podľa Remišovej ide o to, či budeme hrdá a sebavedomá krajina so silným hlasom v európskom spoločenstve, alebo budeme lokajom Ruska a ruskej sféry vplyvu, či budeme naďalej pokračovať v očiste spoločnosti od korupcie, alebo sa vrátia staré praktiky a mafia do vedenia štátu, či budeme investovať do vzdelávania a inovácii, čo prinesie ľuďom lepšie platy a vyššie dôchodky, alebo politika bude závislá na sľuboch o nikdy nekončiacom zvyšovaní dávok.

"V tomto období viac ako inokedy potrebujeme v politike čo najviac odvážnych a čestných ľudí s pevnými hodnotami. Otvoriť takýmto ľuďom dvere, pokladám za súčasť môjho osobného poslania," dodala v závere príspevku.

Strana Za ľudí sa pritom drží dlhodobo vo všetkých prieskumoch verejnej mienky pod hranicou 3. percent. V parlamentných voľbách by jej hlas dalo 1 - 2 percent voličov.

Zdá sa, že v prípade strany Za ľudí, ide o istotu, ktorú vykazujú všetky prieskumy. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik