Šialená mapa! Vzniknúť by malo podľa nej Rakúsko - Slovensko!
01 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Umelá inteligencia a svet podľa nej v roku 2100 šokovala mnohých! Mladík jej položil otázku, ako bude vyzerať Európa v roku 2100 a výsledok zverejnil na sociálnej sieti Instagram, profil Amazing maps, čiže Úžasné mapy. Čo sa podľa umelej inteligencie stane so Slovenskom a kde budú štáty, ako Slovensko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko, Rumunsko?

Mladík z Bulharska, ktorý spravuje Instagramový profil Amazing maps (Úžasné mapy), zadal umelej inteligencii úlohu. Bol zvedavý, aký výsledok mu ponúkne na otázku, ako bude Európa vyzerať v roku 2100. Výsledok nečakal ani on, ani nikto, kto profil sleduje.

Slovensko by malo podľa umelej inteligencie zaniknúť!

Mapa ukazuje, že Slovensko už nebude samostatným štátom, pretože dôjde k spojeniu s Rakúskom a vznikne Rakúsko-Slovensko.

Nie je to však zďaleka jediná zmena, ktorá podľa AI (Artificial Intelligence) územie starého kontinentu čaká. Poľsko sa podľa jej výpočtov z Európy úplne stratí a nebude súčasťou žiadnej európskej komunity. Naopak Francúzsko, Nemecko a Taliansko zostanú v podstate bezo zmien.

Pobaltské štáty sa spoja do Lotyšského kráľovstva, z Rumunska sa stane Rubmunsko a dnešný Benelux sa skráti len na Bene. Paradoxne, mapa ukazuje, že Rusko, Ukrajina či spomínané Poľsko teda nebudú patriť k žiadnemu spolku štátov a na ich dnešnom území je len čierna plocha.

Opätovne sa má podľa umelej intelgincie vytvoriť Juhoslávia

Z ďalších najbizarnejších zmien nejde nespomenúť opätovné vytvorenie Juhoslávie a jej zaujímavé prepojenie s Dánskom. Dobre neskončia ani Angličania, ktorých do 77 rokov podľa AI čaká zmena na veľké Škótske kráľovstvo.

Tento výtvor umelej inteligencie však nemožno brať úplne vážne a zakladať na tejto mape akúkoľvek teóriu, keďže AI má v tejto geopolitickej oblasti obmedzené možnosti a kreativita neodráža reálne dianie, bilaterálne dohody a zmluvy, na ktorých princípe dnes Európa funguje.

Viac:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik