Hlas ľudu: Kto sú áčkoví politici – ja som z toho jeleň
02 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Kto sú áčkoví politici – ja som z toho jeleň, tvrdí Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Už nie sú spolu. Dzurinda a Kollár sa rozviedli . Dzurindova Modrá koalícia sa rozsypala. Kollár je z toho v šoku. O Dzurindovom odchode sa dozvedel len z médií.  Chlapci zrejme nekomunikovali. Dzurinda to vysvetlil nečinnosťou Spolu.  Nedodržali pravidlá hry. Nezorganizovali zlučovací snem, dohodnutý termín zrušili a nový neoznámili. To priviedlo Dzurindu k rozhodnutiu vystúpiť z Modrej koalície. A tak tu miesto jednej máme strany dve. Kollárovu stranu Spolu a stranu Modrých s Mikulášom Dzurindom.

Na Slovensku je to ako v Kocúrkove

Strany sa kotia ako myši. Vznikajú nové, lebo sa treba spájať. Treba vytvoriť silný pravicový blok. A ten, ako vidno, otriasol sa už v samých základoch. Babráci sú to, nie politici.  Dzurinda chce spolupracovať s ideovo a programovo blízkymi stranami a Kollár vyhlasuje, že najbližšie bude rokovať s demokratickými  stranami a áčkovými politikmi.

Tuším sa nám v politike objavil nový fenomén -  áčkoví politici

Len škoda, že Kollár nepovedal, ktorí sú to. Napadlo mi, že keď áčkoví, tak potom sú to kvalitní politici. Žeby myslel Hegera a Naďa? Oni tuším chceli k Dzurindovi . Ale to mi nejde do hlavy. Veď tí zhumpľovali krajinu a pre neschopnosť vládnuť boli odvolaní. Ďakujem pekne za také áčka! Aj éčko by bolo pre nich veľa.

Bola som zvedavá, čo mi o áčkových politikoch povie google

Viete koho mi našiel? Fica, Hrnka, Borisa Kollára, Nicholsonovú, Poliačika, Beblavého, Pellegriniho, prezidentku, Vlčana a Galka.

A teraz som z toho jeleň.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik