AKTUALIZOVANÉ! Na celom území Slovenska zasahuje NAKA!
28 | 02 | 2023 I Tibor Malý

AKTUALIZOVANÉ! Od skorých ranných hodín na viacerých miestach západného, stredného aj východného Slovenska zasahuje národná kriminálna agentúra. Ide o policajnú akciu s krycím názvom Stonehenge.

NAKA zasahuje na celom území Slovenska v rámci akcie, ktorá sa týka machinácií s verejným obstarávaním. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

V rámci utorkovej akcie Stonehenge, ktorá má súvisieť s verejným obstarávaním v Slovenskom vodohospodárskom podniku (SVP), zadržali štyri osoby. Prípad je pod dozorom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa Generálnej prokuratúry (GP) SR Jana Tökölyová.

"Doposiaľ bolo vo veci vznesené obvinenie celkovo štyrom fyzickým a dvom právnickým osobám, a to pre zločin machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe," doplnila Tökölyová.

Priblížila, že obvinenými sú konatelia obchodných spoločností, riaditeľ obchodnej spoločnosti a zamestnankyňa Ministerstva financií SR. "V súčasnosti sú vykonávané nevyhnutné procesné úkony a bližšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní," podotkla.

Ani poslanec OĽaNO už nesúhlasí s Naďovou politikou: Toto už nie je vtip! (VIDEO)
Győrgy Gyimesi (OĽaNO) slovenským poslancom pripomína, že odovzdaním stíhačiek sa Slovensko vzdáva ochrany svojho vzdušného priestoru v prospech susedov, na čo si podľa jeho slov netrúfli ani ďaleko väčší hráči, ako Slovensko. Vzhľadom na povahu... Čítať ďalej
27 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik