A zas je "JE SUIS", pre zmenu - tentoraz je Jančkárovou
28 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

"JE SUIS MARTA JANČKÁROVÁ", napísal si verzálkami na svoj profil na sociálnej sieti Igor Matovič. Je suis, v preklade som. Byť Jančkárovou, asi sa naštvem. Ak "je suis", tak som, ak nie "je suis", akoby som nebol.

Na úvod textu uverejňujeme už virálny postreh, ktorý nedávno obletel internet. Bez úpravy, ide o reprofoto z FB:

 
A teraz k textu Igora Matoviča na sociálnej sieti

"… tak ako iní ľudia, aj novinári sú dobrí a zlí. Tí, ktorí pravdu hľadajú a tí, ktorí svoju “pravdu” vytvárajú. Tí, ktorí sú skutočnými nasledovníkmi odkazu Jána Kuciaka a tí, ktorí sa za neho len falošne skrývajú. Bohužiaľ, tí druhí za posledné tri roky páchajú na dôvere ľudí v klasické médiá až mimoriadne škody … a zbabelosť či falošná kolegialita v ich brandži bránia akémukoľvek očistnému procesu od nehodných." Píše Igor Matovič a akosi zabúda pripomenúť, že aj politici sú dobrí a zlí, hodní a nehodní, falošní a nefalošní. A ýže - citát - niektorí z nich "páchajú na dôvere ľudí... až mimoriadne škody".

A zas "Lebofico"

Igor Matovič v texte pokračuje: "To má na Slovensku za logický následok odchod čitateľov k alternatívnym médiám … s výsledkom najnižšej dôvery ľudí k práci novinárov v celej Európskej únii … a najvyššej dôvere ľudí v hoaxy a konšpirácie, nie v EÚ, ale na svete = čo je základom úspechu vzkriesenia skorumpovaného Fica a jeho verného pobočníka Pellegriniho."

"Logický" politologický záver

"Práve preto je veľmi dôležité sa zastať skutočných novinárov, ak sa im deje krivda. Dnes je to pani Jančkárová zo Sobotných dialógov, na ktorú odporným spôsobom zaútočila žumpa ľudstva menom Ľuboš Blaha a jeho asistent Fico." píše expremiér a exminister financií Matovič.

P. Kmec: Naďov ARMAGEDÓN
Dočasne poverený minister obrany SR Jaroslav Naď zasadol do svojho kresla 21.03.2020. V tom čase ho mainstream označoval ako "ministra s veľkým potenciálom" a dokonca sa tvrdilo, že sa javí ako prvý minister obrany na ktorého Slovensko bude ešte... Čítať ďalej
27 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik