Najstrašnejší deň roku 2023
27 | 02 | 2023 I Milan Laca

Aký bude najstrašnejší deň roku 2023. Odhaľuje prorok-matematik Sediq Afghan.

Matematik a prorok Sediq Afgan, ktorý kedysi predpovedal zemetrasenie v Turecku, radil Zelenskému, aby sa držal ďalej od Američanov.

Zle bude...

Jeho výpočty, vyznačujúce sa  matematickou presnosťou, mu umožnili vyvodiť neuspokojivé závery o blízkej budúcnosti ukrajinského prezidenta. Podľa jeho názoru, bude Zelenskyj čeliť „bezprostrednému zvrhnutiu a pochmúrnej budúcnosti, ak bude naďalej počúvať Spojené štáty“. Výpočtový vzorec navyše ukázal, že „môže stratiť svoj post bližšie k letu 2023“. 

Čo hovorí veštica o tomto roku? Európu nečaká nič dobré!
Predpovede jasnovidky Ingy Chosrojevovej o USA a Európe v roku 2023. Rok 2023 bude pre západné krajiny začiatkom konca starého sveta. Ak sa v roku 2022 USA a Európa cítili silné, bohaté a sebestačné, tak tento rok sa situácia pomaly začne... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Milan Laca

Pôjde aj o život

Okrem toho sa vedec obáva aj o život prezidenta Ukrajiny. „Život ukrajinského vodcu môže byť skrátený v dôsledku neuvážených  a protichodných činov,“ Kombinácia exaktnej vedy a menej vysvetliteľného mysticizmu viedla Sediqa Afghana k špekuláciám: „Je možné že Zelenského „zvrhnú“ jeho páni, CIA. 

O vojne

Matematik je v tomto smere pevne presvedčený, že Rusko v konflikte zvíťazí. Tretia svetová vojna nebude, bez ohľadu na to, ako veľmi sa ju niektoré krajiny snažia rozdúchať. Vedec si je však istý, že rok 2023 bude veľmi turbulentný a nebezpečný (horší ako minulý rok 2022 a nadchádzajúci rok 2024). 

Príde strašný deň

Podľa jeho výpočtov bude 17. júl 2023 najstrašnejším dňom, keď „bude narastať jadrové vydieranie a nové problémy s chorobami, ktoré budú mať zlý vplyv na celý svet“. Pri konfrontácii medzi dvoma svetovými superveľmocami, Ruskom a USA, Afghan ubezpečil, že v roku 2023, na pozadí čiastočného kolapsu Spojených štátov (dolár sa zrúti na svetovom menovom trhu a niektoré štáty budú požadovať nezávislosť), zažije Rusko bezprecedentný hospodársky vzostup. Aj vedomie Rusov prejde transformáciou v dôsledku globálnej revízie hodnôt a nového zosúladenia priorít.

Kaddáfí to vedel!
Proroctvá Muammara Kaddáfího sa začali napĺňať. Dalo sa vyhnúť tomu, čo sa dnes odohráva? O terajších udalostiach hovorili mnohí politici, odborníci, aj proroci rôzneho druhu. Jedným z nich bol bol aj plukovník Muammar Kaddáfí. 42 rokov bol na... Čítať ďalej
17 | 02 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Všetko bude dobré

Sediq Afgan vidí pozitívny postoj v záchrane svetového poriadku, v zjednotení všetkých vedcov: „Už v roku 2023 sa spoja veľké mysle a nájdu spôsob, ako zastaviť hrozné udalosti a zachrániť svet.