Najväčší problém je v hlave Igora Matoviča! Tvrdí maďarský komentátor Czibula (ma7.sk)
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Pamätať si môžeme vystúpenie Matovičovcov vo Francúzsku pred Počiatkovou vilou. Tieto momenty priniesli nečakaný úspech, na ktorý Matovičovci neboli pripravení. Keďže nemali vybudovaný tím odborníkov – lebo ide o stranu, ktorej kongres by sa podľa ich vlastného predsedu mohol konať aj vo výťahu – celé ich vládnutie charakterizuje zbesilé hasenie..." Citát Csaba Czibula.

"Dám ti stovku," je názov názorového článku, ktorý na maďarskej webovej stránke ma7.sk, ktorá reflektuje na aktuálne dianie na Slovensku, zverejnil komentátor Csaba Czibula.

Czibula kritizuje Matovičov návrh, 500 eur za účasť vo voľbách a čitateľom, ktorí sú vo väčšine občania Slovenskej republiky, maďarskej národnosti pripomína Matovičove skutky a skutky členov hnutia OĽaNO pred voľbami v roku 2020. Dotkol sa aj Györgya Gyimesiho, ktorý o sebe hlása, že je maďarským hlasom v Matovičovým hnutí OĽaNO.

"Dám ti stovku" (ma7.sk)

Koaličné strany súčasnej (teraz úradujúcej) vlády vyhrali voľby s prísľubom očistiť krajinu od korupcie a zabrániť ďalšiemu obohacovaniu pozadia politických strán odčerpávaním štátnych zdrojov.

Pamätať si môžeme aj vystúpenie Matovičovcov vo Francúzsku pred Počiatkovou vilou. Tieto momenty priniesli nečakaný úspech, na ktorý Matovičovci neboli pripravení. Keďže nemali vybudovaný tím odborníkov – lebo ide o stranu, ktorej kongres by sa podľa ich vlastného predsedu mohol konať vo výťahu – celé ich vládnutie charakterizuje zbesilé hasenie.

No najvážnejší problém môže byť stále v hlave Matoviča, pre ktorého existujú len riešenia, ktoré majú korene v jeho predchádzajúcej podnikateľskej minulosti.

Presne tak: Dám ti stovku a problém je vyriešený.

Pandémia? Očkovanie? Dám ti stovku.

Motivovať? tak budeme žrebovať.

Potrebovali sme riešiť problémy rodín, pretože nemohli chodiť do práce a pracovať, lebo museli zostať s dieťaťom doma? Dám ti stovku.

Majú dôchodcovia problémy? Dám ti stovku.

Matovičovci na riešenie problémov nenachádzajú systémové riešenia, ale dávajú stovku.

Alebo viac, ak je problém horší.

Šanca na vládnutie je ohrozená, pretože voliči sú sklamaní z koalície chaosu, ktorá si myslí, že je demokratická, zdvihnem stávku, dám vám päťsto.

Čo skutočne potrebujú nespokojné masy? Dám ti stovku, ak nestačia dve alebo aj päť a je zase na chvíľu ticho.

Možno by György Gyimesi mohol Matovičovi povedať, že sto je už málo, ale aj päťsto je málo, aby voliči uverili, že to ešte môže fungovať.

Kvôli tomu, že by si mohli ústavnou väčšinou odhlasovať svoje zotrvanie, aby mohli rozdeliť nemalé sumy prichádzajúce z európskych fondov, ku ktorým stratia prístup.

Ako môžeme vidieť na konci hollywoodskych filmov: The End. Je koniec. Stovka už nestačí, treba ísť...

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik