Monika Kozelová z OĽaNO tvrdí, že prezidentka tancuje, ako Fico píska! Komentáre na sociálnej sieti demokratka Kozelová blokuje!
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Zdá sa mi to, alebo pani prezidentka tancuje, ako Fico píska? Alebo ide PS do volieb so Smerom…. Logika ma ďalej nepúšťa," uviedla na sociálnej sieti Monika Kozelová, poslankyňa NR SR, za hnutie OĽaNO, ktorá o sebe tvrdí, že patrí k demokratickému krídlu OĽaNO. O tomto jej tvrdení zrejme svedčí aj fakt, že Kozelová má komentáre k svojim príspevkom zablokované. Nepripúšťa žiadny názor, ani diskusiu. Zdá sa, alebo je to naozaj tak, že "povie" si svoje, to stačí a iné ju už nezaujíma.

"Volila som prezidentku, ktorá sľúbila, že bude apolitická. Už nebudem. Dodnes mi je ľúto, že sa Róbert MISTRÍK vzdal v jej prospech. Nemal to robiť. Možno by nezvíťazil, ale aspoň by som dnes nemala výčitky svedomia. A najväčší paradox tohto celého je, že sa v prospech prezidentky vzdal na základe žiadosti Igora Matoviča," musela Kozelová spomenúť aj Igora Matoviča.

Nie je to prvý prípad, kedy sa pustila do Roberta Fica.

"Poslanec Róbert Fico zvoláva na budúci týždeň ďalšiu mimoriadnu schôdzu. Len ešte nevie k čomu," uviedla tiež Kozelová bez možnosti komentovania príspevok.

Predkladanie populistických návrhov nesúvisí s termínom predčasných volieb, je názov ďalšieho statusu v ktorom sa doslova pustila do Roberta Fica, opozičného poslanca NR SR a predsedu strany SMER - SD

"Demokratická platforma nepodporuje predkladanie populistických návrhov zákonov a nebude za ne hlasovať. Je však nutné zdôrazniť, že populistické návrhy, ktoré sa počas uplynulých dní objavili v parlamente, nijako nesúvisia s termínom volieb. Považujeme ich za prejav politiky, ktorú treba odmietať bez ohľadu na to, či voľby majú byť v júni, alebo v septembri," napísala Kozelová!

Kozelová nechce zmenu termínu predčasných volieb

"Demokratická platforma preto nevidí dôvody na zmenu termínu predčasných volieb. Vláda koná v rámci schváleného programového vyhlásenia a čím viac z neho splní, tým sa bližšie sa ako spoločnosť dostaneme k cieľom, kvôli ktorým vláda dostala dôveru vo voľbách v roku 2020. Mimoriadnu schôdzu k zmene termínu volieb považujeme za predvolebné divadlo strany Smer, na ktorom sa odmietame zúčastniť, a preto nebudeme hlasovať za jej otvorenie," uviedla tiež Kozelová.

"Okrem toho poslanec RÓBERT FICO verejne klamal, keď tvrdil, že SaS bude podávať návrh na zmenu termínu volieb a to priamo v pléne. Podľa kolegov z SaS je jeho tvrdenie hrubo zavádzajúce," obvinila Kozelová na sociálnej sieti Roberta Fica z klamstva a aj pri tomto príspevku zablokovala možnosť komentovať to, čo napísala.

Záver

Aj takýmto spôsobom sa na Slovensku prejavuje demokratická platforma OĽaNO. Blokovaním názorov na oficiálnej stránke, na sociálnej sieti, kde má pani poslankyňa NR SR, uvedenú pracovnú email-ovú adresu, aj to, že je politička. 

Predvolebná kampaň začala! Aj ona by rada ostala v NR SR!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik