Ľuboš Blaha: Nič nechápu! Nepochopili, že TO má presne opačný efekt?
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Mňa by fakt zaujímalo, či v tých slovenských médiách veria tomu, že nás porazia tým, že nás nebudú pozývať, že budú organizovať do očí bijúce presilovky, že budú dokola kopať do Fica a Blahu... Nepochopili, že to má presne opačný efekt? Citát Ľuboš Blaha SMER - SD

Názor poslanca NR SR, Ľuboša Blahu (SMER - SD), s názvom "KEBY HLÚPOSŤ NADNÁŠALA, ILIEV BY TU PLACHTIL AKO ČÍNSKY BALÓN," zverejnený na sociálnej sieti Telegram prinášame v plnom znení.

Premotivovaný Iliev

-Zoberte si bežného diváka. Zapne si TA3 a tam štyria neandertálci vrieskajú po politikovi Smeru, ktorý ich s pokojom odbíja a dáva ich otcovsky do laty ako drzých pubertiakov.

-Vidia tam premotivovaného Ilieva, ktorý nenechá Mariána Kéryho dopovedať ani jednu vetu a aj tak ho tam Kéry školí z dejín aj medzinárodnej politiky. Iliev ani len nepredstiera, že je nestranný - vrčí tam ako nadržaný kanec.

-Diváci vidia hysterickú Cigánikovú z SaS, ktorá, chúďa prostučké, nemá ani šajnu o zahraničnej politike a nepríčetne  vrieska, že treba vojensky zničiť jadrovú veľmoc - ona je až taká jednoduchá, že netuší, že by to viedlo k tretej svetovej vojne a zániku ľudstva... Bolo by po tebe, Jani, vieš? Blik.

-Každý vidí, že na strane Smeru sú argumenty, racionalita a realistický pohľad na politiku a na druhej strane tam hysterčí svorka nevzdelaných a nenávistných rotvajlerov, ktorí robia všetko pre to, aby Slovensko zatiahli do vojny. Kto by toto chcel?

Ľudia si ťukajú po čele

-Každý si doma pri telke zráta dve a dve. Ak by mali tí štyria pravdu, prečo by potom Iliev stále skákal Kérymu do reči? Prečo by organizoval takéto presilovky? Prečo by nepozývali Fica či Blahu?

-Každý si zráta, že jediná cesta k mieru sú diplomatické rokovania. A tie odmietajú Američania aj ich slovenskí tajtrlíci. Oni chcú len zbrojiť, eskalovať a nenávidieť. Koľko bude trvať, kým pošlú naše deti do vojny? Toto sa pýtajú ľudia pri telke.

-A keď potom počujú, ako Bittó vrieska, že Rusko je teroristický štát, lebo netuší, čo je to vojna a čo je to terorizmus, tak si hovoria, že asi dostala od Romany Tabak takú ranu, že to malo trvalé následky. Možno nevedia, že Bittó nedisponovala mozgom ani pred chýrnym Romaniným bekhendom.

-Ľudia si ťukajú na čelo, keď vidia zúrivého moderátora, ako nedokáže nič iné, len šíriť nenávisť voči Robertovi Ficovi. Chrlí tam konšpiračné teórie o Kuciakovi a cholericky kope do Smeru. A za toto poberá prachy.

9. Slováci sa pýtajú: Prečo toľko na toho Fica útočia? Veď s Kuciakom nemal nič spoločné a vražda novinára vyhovovala tým, čo sa chceli Smeru zbaviť! Prečo bohatí a mocní točia drahé propagandistické filmy? Prečo sa tí hore potrebujú za každú cenu zbaviť Smeru?

-Ľudia nie sú slepí. Vidia, aká je Bittó hlúpučká. Vidia, aký je Iliev zaujatý. Vidia, že dúhoví aktivisti nenávidia Slovensko, okupujú médiá a nasilu pretláčajú svoju extrémnu ideológiu, hyenisticky zneužívajúc vraždu Kuciaka.

-Aj tá najväčšia trúba z kaviarne niekde hlboko pod všetkými vrstvami svojej chorobnej nenávisti dobre vie, že Iliev je neprofesionálny, nevzdelaný a nepripravený moderátor, ktorý by sa v normálnej krajine neuživil ani ako vrátnik v dedinskom rádiu.

-Vidia, že v každej relácii sa dokola rieši len Fico a Blaha, ale médiá nás odmietajú volať do diskusií. Odmietajú vyvážené besedy, odmietajú nám dať priestor - boja sa našich argumentov ako vyplašené hlodavce.

Robia školácke chyby

-Robia školácke chyby. Vďaka nim ľudia vidia, že pravica je na Slovensku symbolom chaosu a vojny. A že ľavicový Smer reprezentuje poriadok, mier a zdravý rozum. Aj vďaka ním rastieme - ďakujeme za to.

-A potom ešte Matovič v STV otvorene obhajuje cenzúru, ktorú vo verejnoprávnom médiu pácha ním dosadený riaditeľ Machaj - aspoň je jasné, kto ťahá za motúziky. A SaS-ka mu ďalej asistuje. Bravó!

-Prestrašený Naď z OĽaNO dal pokyn Jančkárovej a bolo. Blaha nesmel prejsť, rozkaz znel jasne. A Matovič sa teraz za to verejne poďakoval. Oni si fakt myslia, že to ľudia nevidia? Obyčajní cenzori.

-Marián Kéry dnes v TA3 napriek trápnej presilovke 4 proti 1 vyškolil vojnových štváčov ako malé deti. Len pokračujte vo vašom džiháde proti Smeru, liberáli - vďaka vašej hlúposti budeme mať aj 30%.

Venceremos, odkázal Blaha v závere príspevku.

OĽaNO a SaS pravdepodobne nepodporia v pondelok mimoriadnu schôdzu NR SR! PREČO?
Poslanci OĽANO ani SaS pravdepodobne nepodporia otvorenie pondelkovej (27. 2.) mimoriadnej schôdze Národnej rady SR k téme skoršieho termínu predčasných parlamentných volieb a poskytnutí stíhačiek MiG-29 Ukrajine. Vyplýva to z vyjadrení poslanca... Čítať ďalej
26 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik