Kamenický nielen o "ústavnom právnikovi" Naďovi
27 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Exminister financií a politik SMERu - SD Ladislav Kamenický okomentoval na sociálnej sieti víkendové diskusie. A urobil to naozaj s politickým šarmom.

"Všetci sa tak boja SMER - SSD, že meno Roberta Fica sa spomínalo úplne najviac, a to napriek tomu, že v reláciách nebol." Začal Ladislav Kkamenický ponúkať svoje dojmy. "SMER - SD a Robert Fico ako keby mohol úplne za všetko na Slovensku a vo svete, dokonca pravdepodobne aj za vojnu na Ukrajine." Poukazuje Kamenický na duchaprázdny trend v "argumentácii" politikov, ale aj v praxi mainstreamu. 

Byť za mier je dezolátstvo

"Sme za mier a diplomatické rokovania, čo v konečnom dôsledku navrhla aj Čína, s ktorou chcú zrazu všetci rokovať. Smer je proti vojne, zasielaniu zbraní a sme za zastavenie krviprelievania dvoch slovanských národov v prospech záujmov iných mocností." Rozbieha sa v texte Ladislav Kamenický.

"Ústavný právnik" Naď

"Naďova militantná rétorika sa dnes nedala počúvať a každý súdny človek si spravil svoj názor. Zaslanie Migov na Ukrajinu je protiústavné, ale "ústavný právnik" Naď považuje bojové stíhačky za "nadbytočný materiál". To, že Naď chce zaslať stíhačky na Ukrajinu za každú cenu, a to čo najskôr, je jasné.  Jasné je žiaľ aj to, že to, čo sa boja urobiť oveľa mocnejšie krajiny, Naď nemá problém spraviť obratom ruky." Konštatuje autor statusu.

Toto je pre Slovensko a jej občanov nebezpečné! 

"Hovoriť pri ohrozovaní bezpečnosti Slovákov o tom, koľko za stíhačky dostaneme peňazí, je nemiestne!"

Slovensko po troch rokoch potrebuje čosi viac

"Ďakujeme za "mediálny dosah" a vzhľadom na nespokojnosť ľudí s vývojom na Slovensku to môže dopadnúť presne opačne, ako si všetci odporcovia Smeru - SSD želajú. My máme jasné postoje a Slovensko po 3 a pol ročnom chaose potrebuje stabilitu, upokojenie a riešenia na zastavenie poklesu životnej úrovne." Píše Lladislav Kamenický.

Bavič Matovič

"V RTVS ma "pobavil" Matovič, keď hovoril o tom ako on hovorí len ČISTOKRVNÚ pravdu a nemalo by sa ňou manipulovať. "Pravdovravný Matovič", to je čistý oxymoron (spojenie slov protirečiaceho si významu). 

Je smiešne, ako všetci vrátane Matoviča zabudli, kto vlastne navrhol termín predčasných volieb 30.09.2023 a tvária sa, akoby si všetci želali ten júnový. Nie, Matovič by najradšej vládol až do konca volebného obdobia a možno aj za jeho trvanie. K jeho pokusom ovplyvňovať voľby sa vyjadrím v ďalšom statuse." Avizuje utrčite zaujímavú tému exminister financií a politik za stranu SMER - SD Ladislav Kamenický.

Uhrík o Sulíkovej "morbídnosti"...
"Je najvyšší čas rozhýbať sa." Pripomína na sociálnej sieti Milan Uhrík za Republiku. A netvrdí to iba tak, bezdôvodne. "Ak chceme voľby v júni, tak vyhlásené musia byť už 6. marca. Reči Sulíka o tom, že "Slovensko si má užiť Matoviča" považujem... Čítať ďalej
26 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme