Hlas ľudu: Naď sa pos*al
25 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Jarko Naď sa nám hrá na ministra obrany. Minister, neminister, Jarko sa zľakol.  Chlapča sa nám od strachu z uja Blahu pokakalo. Dajte mu čistú plienočku. 

Neplačkaj, Jarko! Na, tu máš lietadielko

Lietaj a zhadzuj bomby! Čo? Lietadielko je pokazené? Nelieta? Neplačkaj! Pozri, potiahneme kľúčikom a ide to! Letí, letí!  Že nemá pilota? Veď ty si pilot, pilotuj, Jarinko! Sadni a leť, zhadzuj bomby na tých zlých Rusov!  Zabi ich!

A teraz sa hraj s vojačikmi

Tu máš vojačikov. Ocinko kúpil. Na, pohraj sa. Zaveľ im, generál! Vpravo vbok! Pochodom vchod! Jarinko, začíname ľavou nožičkou.  A teraz ideme strieľať na nepriateľa. Chytiť pušku! Namieriť zbraň! Strieľať! Na, tu máš aj ty flintu, strieľaj tých Rusov, Jarinko! Ra-ta-ta-ta! Koľkí padli? Všetkých si ich postrieľal? Šikovný chlapček!

Takto nejako by mohol vyzerať Jarko, keby bol malý chlapec a hral by sa na vojakov.

Smer iniciuje mimoriadny mediálny výbor pre cenzúru v RTVS. Telerozhlas to vidí inak
Poslanci opozičného Smeru-SD iniciujú mimoriadne zasadnutie Výboru Národnej rady (NR) SR pre kultúru a médiá. Zaoberať sa chcú údajnou cenzúrou v RTVS pre neakceptovanie podpredsedu strany Ľuboša Blahu ako oponenta pre dočasne povereného ministra... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Lenže Jarko nám už trošičku povyrástol

Ozaj iba trošičku. Dnes už sa hrá na veľkého ministra obrany. Ale v skutočnosti ostal tým chlapčekom, ktorý sa od strachu pokakal. Preto do všetkých možných debát chodí sám, aby si pokecal sám so sebou. Lebo to pekne vyzerá, keď sa Jarko rozpráva s Naďom. Rozumejú si, neskáču si do reči. Jeden na druhého neútočí, skrátka: pohodička. A keď Jarko nadáva na Fica, Naď spokojne prikyvuje, neprotestuje. Akoby aj mohol, veď to je dezolát.

S dezolátmi sa nediskutuje, povedal si Jarko. A Naď mu povedal, že tak je, svätá pravda, Jarko! Aj Jančkárová povedala, že nie, Blaha do debaty s Jarom ani s Naďom nesmie. Skrátka a dobre: Smer miesto Kéryho poslal Blahu a to nebolo dohodnuté. Preto sme v RTVS uplatnili princíp prázdneho kresla. Tak je. Bodka.

A tak sme si aj túto sobotu v Sobotných dialógoch vypočuli rozhovor Jarka s Naďom a s kritikou Smeru, Róberta Fica a Petra Pellegriniho.

Naď: NATO konflikt NEESKALUJE! Nie je to vojna medzi USA a RUSKOM!
O darovaní stíhačiek MiG-29 Ukrajine pravdepodobne finálne rozhodne parlament, predpokladá dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO). Uviedol to v relácii RTVS Sobotné dialógy, pri ktorej nemal žiadneho oponenta. Odmietol totiž... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

A toto nám Jarko a Naď odkazujú z televíznych debát a dialógov
  • Rokovanie a volanie po mieri je politikárčenie Smeru. Aj čínsky návrh na mierové rokovania je neúprimný. ( Hlavne,  že dodávanie zbraní a pokračovanie vo vojne je úprimná politika odvolanej vlády.)
  • Na základnej škole nás kŕmili komunistickými výmyslami. (A teba, Jarko,  to naveky poznačilo. Ešte aj na súdruha Lenina sa celkom podobáš.)
  • Róbert Fico strašil, že sa postaví pred vlak, aby to nešlo. (Nuž, keby sa bol postavil a vlak by neubrzdil, bolo by o jedného nepriateľa menej. To by si chcel?)
  • Prídem a porozprávam, ako sa Smer s Výbohom priživovali na Migoch. ( A čo, Jarko, obžierali im krídelká? Alebo na trupoch si pochutnávali? A nechali ti aspoň kostičky?)
  • My už nemáme pilotov, nemá kto lietať. (A čo ty? Nedorástol si na pilota? Koľko centi ti chýba? A vieš ty čo? Kašli na výšku! Sadni  a leť, Jarko, a  poriadne ďaleko.)
  • My im dáme na Ukrajinu vyradený materiál a oni na tom budú lietať. (A neklameš takto náhodou? Valášek povedal, že Migy sú ako staré auto, odhlásené, bez ešpézetky, ktoré stojí niekde na tehlách. To ti lietať nebude. Kto tu šíri hoaxy, ty či Valášek?)
  • Ak Ukrajina nevydrží, tak budeme mať v Užhorode ruských vojakov. (Jaro, nestraš! Hovoríš na Fica a ty sám strašíš. Ešteže nehovoríš o mobilizácii, to už by si sa musel udať.)

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

SMER: RTVS sa stala symbolom TOTALITNEJ CENZÚRY! Veď karta sa obráti (VIDEO)
V sobotu 25. februára predpoludním sa pred budovou RTVS na Mýtnej uskutočnila tlačová beseda strany Smer na tému „Cenzúra verejnoprávnej RTVS naberá ozrutné rozmery“. Reaguje tým na fakt, že Ľuboš Blaha (Smer-SD) nebol v piatok vpustený do budovy... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik