Je Voloďa na koni?
26 | 02 | 2023 I Milan Laca

Väčšina Rusov hodnotí Putinovu prácu pozitívne! 

Väčšina obyvateľov Ruska pozitívne hodnotí ruského prezidenta Vladimira Putina. Hlave štátu dôveruje 78 % opýtaných, vyplýva z výsledkov štúdie Nadácie pre verejnú mienku.

Aj nie...

Dôveru hlave štátu deklarovalo 78 % opýtaných. Zároveň 14 % opýtaných priznalo opak. Pre zvyšných 8 % bolo ťažké odpovedať. Prieskum sa uskutočnil 17. až 19. februára medzi 1,5 tisíc ľuďmi vo veku 18 a viac rokov, ktorí žijú v 104 osadách v 53 regiónoch Ruska. Štatistická chyba, podľa agentúry, nepresahuje 3,6 %. Skutočnosť, že Putin „dosť zle“ zvláda svoje povinnosti, uviedlo 10 % opýtaných, 11 % nenašlo odpoveď. Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov vyhlásil, že ruská spoločnosť sa okolo Putina skonsolidovala.

Švédska rozviedka varuje: Ruská hrozba je na najvyššej úrovni od STUDENEJ VOJNY!
Švédska vojenská spravodajská a bezpečnostná služba (MUST) varovala, že možný konflikt s Ruskom je na najvyššej úrovni od studenej vojny, informuje Breitbart. Hallin: Hrozba zo strany Ruska je hmatateľná Generálmajorka Lena Hallin, šéfka MUST, sa... Čítať ďalej
24 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Politik "roka"

V januári zverejnil VTsIOM údaje z prieskumu, v ktorom 55 % respondentov  označilo Putina za ruského politika roka 2022.

A čo vláda?

Respondenti mali tiež zhodnotiť prácu ruskej vlády. Asi 54 percent ju ohodnotilo ako "dobrú", čo je o 17 percent viac ako vo februári 2022. Čo sa týka hodnotenia premiéra Michaila Mišustina, 59 percent opýtaných odpovedalo „skôr dobre“.

Americký rebel

Americký novinár Seymour Hersh, ktorý zverejnil vyšetrovanie výbuchu plynovodu Nord Stream, vyhlásil, že nepriateľské akcie USA posilnili súdržnosť Rusov okolo Putina.  Seymour Hersh poznamenal, že kroky americkej administratívy „boli skutočne hlúpe“.

Eddie Scarry: Tri nepopierateľné pravdy z Putinovho prejavu
Ruský prezident Vladimir Putin vo svojom prejave v parlamente vyhlásil ukončenie zmluvy o jadrových zbraniach s USA. No okrem toho sa od tlače o jeho prejave pravdepodobne nedozviete nič iné. To neznamená, že zvyšok jeho prejavu bol nedôležitý.... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik