Igor Bukovský: Bude podávanie mRNA „VAKCÍN“ porušením zákona?
24 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Kto bude za toto zodpovedný? Povinné očkovanie vakcínami proti Cvidu nám síce na čas vymietla z hlavy vojna na Ukrajine, avšak pravdepodobne bude mať pre naše životy dlhodobejšie následky, ako konflikt v našom susedstve. Vojna raz určite skončí, všetci budeme aj pomáhať pri obnove Ukrajiny, ale kto pomôže pri obnove nášho zdravia? Vo svojom príspevku na sociálnej sieti sa tejto téme venuje známy lekár Igor Bukovský.

Z HOAXU Realita

Výrobcovia mRNA „vakcín“, ktoré do ľudského genetického kódu (DNA) zanesú vírusový genetický kód (RNA) tvrdili, že tento prepis a jeho efekt sa zhruba o 3 týždne vymaže a ľudský organizmus už následne nevytvára ten svetoznámy SPIKE proteín, ktorý vraj telo tiež v priebehu pár týždňov odstráni. Ukázalo sa, že spike proteín koluje v ľudskom organizme, resp. sa zabuduje do buniek rôznych orgánov aj niekoľko mesiacov po podaní vakcíny, upozorňuje Bukovský.

Ukazuje sa tiež, že hromadenie tohto spike proteínu v ľudských orgánoch vyvoláva u mnohých ľudí zápal a poškodenie so závažnými následkami na zdraví aj živote.

"Politici a ich prísne vyselektovaní odborní poradcovia prostredníctvom obrovského mediálneho a spoločenského nátlaku presadzovali podávanie týchto „vakcín“ celoplošne, dokonca aj deťom od 6. mesiaca života, bez posúdenia individuálneho zdravotného a fyziologického stavu (imunita) a navyše spôsobom, ktorý je vysoko rizikový a ktorým nie je do svalu podávaná žiadna iná látka – teda bez overenia, či ihla, ktorou vytečie „očkovacia látka“ do svalu, nie je umiestnená v nejakej väčšej cieve (tzv. aspirácia)," skonštatoval známy lekár.

Potlačenie občianskoej rovnosti, odoberanie občianskych a ľudských práv

Navyše, podľa Bukovského, „očkovanie“ bolo od začiatku násilne a v rozpore s vedeckými faktami presadzované ako jediné, účinné a bezpečné riešenie kovidovej krízy. Tým spôsobom bol od samého začiatku (a teda v čase, keď ešte neexistovali potrebné informácie o účinnosti a rizikách podávaných „vakcín“) vyvolávaný a podporovaný falošný pocit istoty u očkovaných a pocit menejcennosti a poníženia u tých, ktorí očkovanie odmietali. Otvoreným zámerom týchto politických a spoločenských činov bolo potlačiť občiansku rovnosť a na základe osobných názorov rozhodovať o odoberaní občianskych a ľudských práv určitej skupine obyvateľstva.

MZ koncom januára spúšťa očkovanie novými vakcínami proti ochoreniu COVID-19
Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR od 30. januára spúšťa očkovanie novými vakcínami proti ochoreniu COVID-19 od výrobcov Sanofi Pasteur, Moderna a Pfizer/BioNTech. Prihlásiť sa na očkovanie bude možné od 26. januára cez webovú stránku korona.gov.sk... Čítať ďalej
20 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Čaputovej DEZINFORMÁCIE: Vakcína je sloboda - bez vedeckých dôkazov

Najväčší debakel arogantným vyhláseniam predstaviteľov „kovidového režimu“ napríklad o tom, že „očkovanie je sloboda, lebo zaočkovaný človek chráni aj druhých“, naložil priamo výrobca jednej vakcíny, spoločnosť Pfizer: jej vysokopostavená manažérka pri vypočúvaní v Európskom parlamente jednoznačne vyhlásila, že spoločnosť Pfizer pred nasadením svojej vakcíny na použitie u ľudí NESKÚMALA ÚČINOK VAKCÍN NA ŠÍRENIE VÍRUSU,pripomína Bukovský.

Na snímke logo kampane Vakcína je sloboda / TASR

Tí, ktorí tvrdili, že mRNA vakcíny proti vírusu SARS-CoV-2 sú „sloboda“ a „muzika“ a „prejav lásky voči blížnemu“, to všetko vtedy tvrdili bez vedeckých dôkazov a teda bez poznania faktov šírili hrubú DEZINFORMÁCIU. Pretože dnes nemôžu poprieť to, čo bolo jasné aj dávno predtým: podanie vakcíny NEBRÁNI ŠÍRENIU vírusu.

Ako sa máme teda vysporiadať s faktom, že takéto dezinformácie šírilo Ministerstvo zdravotníctva, prezidentka SR, ÚVZ, odborní poradcovia vlády SR, mnohé médiá a mnohé celebrity účinkujúce v „očkovacích kampaniach“ a dodnes sa NIKTO za tieto (a mnohé iné) dezinformácie verejnosti neospravedlnil?

Ďalšie KOMPLIKÁCIE? Úrady v USA preverujú súvislosť medzi MŔTVICOU a VAKCÍNOU proti covidu
Americký bezpečnostný monitorovací systém upozornil, že posilňujúca dávka vakcíny proti covidu upravená na typ vírusu omikron amerického výrobcu liekov Pfizer Inc (PFE.N) a jeho nemeckého partnera BioNTech by mohla súvisieť s určitým typom mozgovej... Čítať ďalej
16 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Vyšetrovanie prebieha

Takže sa mi páči, že v Kongrese USA už prebiehajú vyšetrovania okolností týkajúcich sa nielen vakcín, ale aj pôvodu vírusu, zavedených protipandemických opatrení, „kovidovej cenzúry“ na sociálnych sieťach a podobne, prízvukuje lekár, ktorý na možné nebezpečenstvá vplyvu na zdravie upozorňoval od začiatku.

"Páči sa mi, že odvahu nabralo už aj niekoľko poslancov Európskeho, Britského, Austrálskeho, Nemeckého a iných parlamentov, ktorí sa dožadujú dôležitých odpovedí a vysvetlení."

Napríklad, prečo od polovice roku 2022 zomiera v mnohých krajinách (dokonca tých s vysokou „zaočkovanosťou“) o zhruba 20 % ľudí viac ako v rokoch PRED kovidom?

Páči sa mi, že dvaja republikánski zákonodarcovia zo štátu Idaho (štátna senátorka Tammy Nicholsová a reprezentantka Judy Boyleová) predložili 15. februára vo Výbore pre zdravie a sociálnu starostlivosť Snemovne reprezentantov štátu Idaho návrh zákona, ktorý by kriminalizoval podávanie mRNA vakcín v celom štáte Idaho, vraví Bukovský.

"Bez ohľadu na akékoľvek iné ustanovenie zákona, žiadna osoba nesmie poskytnúť alebo podať vakcínu vyvinutú pomocou technológie messengerovej ribonukleovej kyseliny (mRNA) na použitie u človeka alebo akéhokoľvek iného cicavca v tomto štáte," uvádza sa v návrhu zákona. "Osoba, ktorá poruší tento paragraf, je vinná z priestupku."

Dr. Lakota o medicínskych debi..ch, ktorí nás viedli do pekla a bude ešte horšie
Dr. Lakota sa stal v čase vypuknutia pandémie Covid 19 neželanou osobou. Dokonca bol zaradený k šíriteľom hoaxov. Dnes sa ukazuje, aj vďaka štúdie „Nadúmrtnosť na COVID-19 v kontexte rozhodnutí zdravotnej politiky 2020-2022,“ že mal v mnohom... Čítať ďalej
15 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vám ešte stále neprekáža, čo VŠETKO s VAŠIM ŽIVOTOM robia tí, ktorí na to nemajú žiadne právo?

Už tri roky trvá extrémny tlak politikov a médií na závažné ľudské rozhodnutia o svojom vlastnom zdraví, nahlodáva dôveru ľudí v politické a spoločenské inštitúcie našej civilizácie, znižuje mieru lojality k spoločenským autoritám a mobilizuje tých, ktorí sú nespravodlivo ponížení, protiprávne ovládnutí a násilne poškodení.

Vám ešte stále neprekáža, čo VŠETKO s VAŠIM ŽIVOTOM robia tí, ktorí na to nemajú žiadne právo? Ešte stále veríte, že majú iba čestné a dobré úmysly? Pýta sa v závere Bukovský.

PS: Ak vám to už prekáža, treba si každý deň pripomenúť túto základnú poučku demokracie „Ja nie som majetkom Štátu, ja som jeho spolumajiteľom. Preto verím, že moje správne a spravodlivé verejné konanie má zmysel aj moc,“ uzavrel známy lekár.

Spoločnosť Pfizer zarobila na stále len experimentálnych vakcínach v krátkom čase obrovské miliardy. Ilustračný obrázok © Shutterstock

 

KOLAPS ZÁPADNÉHO NARATÍVU O COVIDE

Projekt Veritas, najvýznačnejší hlásateľ pravdy v súčasnom západnom svete, zaznamenal slová riaditeľa výskumu a rozvoja strategických operácií firmy Pfitzer, a súčasne aj vedeckého plánovača jej vakcíny mRNA Jordona Thristona Walkera, ktoré vyslovil pri popise plánu firmy zmutovať existujúce vírusy tak, aby to bola práve táto spoločnosť, ktorá v budúcom kole kovidovej pandémie zhrabne zisky z budúceho a očakávaného predaja vakcín. 

P.C. Roberts: KOLAPS ZÁPADNÉHO NARATÍVU O COVIDE
Projekt Veritas, najvýznačnejší hlásateľ pravdy v súčasnom západnom svete, zaznamenal slová riaditeľa výskumu a rozvoja strategických operácií firmy Pfitzer, a súčasne aj vedeckého plánovača jej vakcíny mRNA Jordona Thristona Walkera, ktoré... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Štúdie na schválenie korona vakcín boli sfalšované!

Podľa nemeckých oficiálnych médií vyliezla na svetlo skutočnosť, že klinické testy experimentálnych vakcín turecko-nemeckej spoločnosti BionTech a amerického výrobcu vakcín Pfizer boli hrubo sfalšované. 

Schválenie mRNA vakcíny Biontech/Pfizer mohlo byť založené na nesprávnej dokumentácii. O údajoch z hlavnej štúdie 3. fázy sa množia pochybnosti. Pfizer sa vyhýba obvineniam a odmieta ich preskúmať.

Podľa skutočných výsledkov nemali vakcíny byť nikdy uvoľnené na medicínske užívanie. Falšovanie bolo v ohromujúcom rozsahu. 10% všetkých osôb bolo kvôli vážnym vedľajším účinkom testovaných vakcín rovno vyradených zo štatistiky, aby ju „nekazili“. 

Boli zámerne falšované čísla o počte úmrtí, počtoch infarktov, vážnych zápalov pľúc atď, ktoré experimentálne vakcíny vyvolali u testovaných jedincov. 

Tiež sa nepodarilo preukázať, že vakcíny chránia pred korona vírusovým ochorením. V oficiálnom výsledku štúdií sa nič také neobjavilo.

Naopak oficiálny report velebil vakcíny ako spásu ľudstva, a tak došlo k ich podmienenému schváleniu. Naočkované boli stámilióny ľudí, výrobcovia vakcín Biontech a Pfizer zarobili miliardy dolárov a EUR. Výsledkom sú dnes milióny ľudí postihnutých vedľajšími efektmi podivných vakcín. 

Bude niekto povolaný na zodpovednosť? Veď výrobcovia, kontrolné orgány a aj politici museli o falšovaní testov experimentálnych vakcín vedieť a zúčastňovať sa ho.

https://www.hlavnydennik.sk/2023/02/21/nemecko-je-v-soku-studie-na-schvalenie-korona-vakcin-boli-sfalsovane

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik