HROZIVÁ NEHODA 3 áut na diaľnici D1. Autentické video!
24 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Diaľniční policajti vyšetrujú presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ktorá dnes ráno ochromila dopravu na diaľnici D1, za Piešťanmi smerom na Trnavu.

Na sociálnej sieti informovala Polícia Slovenskej republiky.

Dňa 23.02.2023, pred 06:00 h vodič menšieho nákladného auta, z doposiaľ nezistených príčin, zozadu narazil do kamiónu. Ten stál, pravdepodobne pre poruchu, v pravom odstavnom pruhu. Náraz bol taký silný, že z malého nákladiaku odtrhlo chladiacu nadstavbu. Do nej vzápätí narazilo osobné auto Škoda Fabia.

Po hrozivo vyzerajúcej nehode previezli záchranári vodiča z dodávky do nemocnice na vyšetrenie. Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik