Najnovšie predvolebné prieskumy, hovoria o víťazstve Smeru
23 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Agentúra SITA si u Polis Slovakia dala urobiť predvolebný prieskum. Podľa neho by voľby vyhral Smer – SSD so ziskom 21,1 % (39 kresiel).

Na druhom mieste skončil Hlas SD s 17,8 % (33 kresiel) a na treťom Progresívne Slovensko (9,2 % a 17 kresiel)

Do parlamentu by sa celkovo dostalo osem politických subjektov. Vyplýva to z výsledkov prieskumu, ktorý pre agentúru SITA zrealizovala agentúra Polis Slovakia v dňoch 14. až 21. februára.

Hnutie Republika by preferovalo 7,8 percenta účastníkov prieskumu, získalo by 14 miest v parlamente.

Hnutiu OĽaNO by dalo svoj hlas 6,5 percenta respondentov, KDH a SaS by získali zhodne po 6,4 percenta hlasov opýtaných (Zhodne po 12 mandátov). Do NR SR by sa dostalo aj hnutie Sme rodina, ktoré by so ziskom 5,9 percenta hlasov obsadilo 11 kresiel v NR SR.

Do parlamentu by sa nedostala  strana Aliancia, ktorú by volilo 4,6 percenta opýtaných. Nasleduje Slovenská národná strana so ziskom 3,9 percenta, Dobrá voľba, ktorú by volilo 3,1 percenta účastníkov prieskumu, Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko so ziskom 2,1 percenta hlasov opýtaných a ŽIVOT – národná strana s podporou 1,7 percenta respondentov. Strana Za ľudí a Modrá koalícia by získali zhodne po 1,5 percenta hlasov. Pol percenta voličov by volilo Národnú koalíciu.

SUROVÝ ÚTOK! Skupina Ukrajincov dobila mladého Prešovčana
Stál pred nočným podnikom a fajčil, keď ho bezdôvodne napadla skupina Ukrajincov. Mladý Prešovčan po útoku skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami a hrozí, že bude mať po nich doživotné následky. O prípade informovali Noviny TV JOJ. Pred nočným... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik