Hlas ľudu: Róma zhovadiť a z Matoviča si spraviť prdel
23 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Je pravda, že niekto sa dokáže zosmiešniť aj sám. Svojimi výrokmi, svojou hlúposťou. Príkladov je dosť aj medzi politikmi. Nechcem ukazovať prstom, ale  jeden za všetky: vantajm, nextajm.

My ľudia sme už takí

Radi sa bavíme na cudzí účet. Obzvlášť na účet politikov, ktorých nemusíme. Oni  si za hlúposť, čo vypustia z úst, môžu sami.

Je nedôstojné, keď sa bavíme na chudákoch, ktorí to nemajú v hlave celkom v poriadku

Za pivo, cigarety alebo za dvacku sa zhovadia jedna radosť. Len aby nám urobili radosť. A je jedno, či je to Róm, alebo Neróm. Je to človek. V záujme zábavy spravíme z neho poslušného pajáca. Robí, čo chceme, a opakuje, čo mu predriekame. Čo po tom, že šliapeme po ľudskej dôstojnosti? Že to nie je človek? To nič.  Oblečieme ho do šiat, urobíme z neho človeka. Lebo veď šaty robia človeka.

Internet baví aktuálne video

V úvode sa nám v sivom obleku predstaví Róm z Jarovníc. Zarastený ako aj ctení páni politici. Hovorí nezrozumiteľne, ale pri troche snahy mu rozumieme. Niečo má naučené, niečo po niekom opakuje.  Viackrát pochváli Matoviča. Pán Matovič je dobrý, spravodlivý, preto ho budú voliť všetci Rómovia. Pevegrini, Suvík a Fico sú zlí, kradnú peniaze.

Nakoniec ešte zatancuje. Keď už spraviť cvičenú opicu, tak  prečo nie? Nech je odmena zaslúžená.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Veronika, zachráň sa - prilep sa na Fica
Tak pekne si to rozjela a padáš? Nechoď spánombohom, Veronika, neodchádzaj do histórie! Kto za teba dokončí započaté dielo? Veštica veštila a Veroniku veru nečaká nič dobrého Je to tak. V prieskumoch padá, padá, padá. Už spadla pod úroveň... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik