Špeciálna operácia - jarný front proti Pellemu
22 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Začala sa špeciálna vojenská operácia - útoky na Pelleho. Teda, buďme v štábnej kultúre, na predsedu Hlasu Petra Pellegriniho. To je znamenie, že mnohí majú z jeho preferencií strach. Ľudovo, "v gaťoch".

Vidieť to aj podľa brigádnickych komentárov, ktoré pribúdajú pod Pellegriniho statusmi na sociálnej sieti. Stranícke centrály už najali aktivistov na sociálnych sieťach. Napríklad tento, takmer nespochybnitelne pochádzajúci z pera argumentačných žobrákov, no perfektných tabuľkárov na televíznych obrazovkách:

Citát bez redakčnej úpravy

"ja neviem to co kde zijete tolko urobila tato vlada pre ludi za dva roky ( zvysila rodinne pridavky o 100% a dan.bonus o 300% , dochodky vyplatila 13 aj 14, a zvysila ich o 11,6 %, zvysila platy ucitelov aj zdravotnikov a najma zabezpecila ze sme ako jediny stat v eur. unii v minulom roku neplatili stovky eur mesačne za elektrinu pre vsetky domacnosti aj pre male firmy, skoly, samospravy , pricom ostatne staty platili 10 x viac. Tato vlada tiez zachranila ludske zivoty pocas pandemie vyplatenim ockovacej premie pre dochodcov a vy napisete take sprostosti , ze nic neurobila. To ficova vlada s Pelegrinxm za 12 rokov nic neurobila pre ludi!"

Alebo tento, tiež bez redakčnej úpravy

"Hlas sam vladu nezostavi. So Smerom ist nechce. Takze zostava nemozny Sulik farizejsky Kolar alebo americka Ps. Toto by bola pre Slovakov dalsia vlada Katastrofy. Takze pre mna Hlas nevolitelny!"

Oba ako by ich jedna mater mala a takých je veľa a majú jedného "otca" - Myšlienkové pochody sa hrubkami nijako zakryť nedajú. Najmä, keď sledujete vyjadrenia šialencov v médiách v besedách, na tlačovkách, alebo ich choromyseľné exhibície v parlamente.

Podsúvanie je goebbelsovská metóda

Ak dobre čítame komentáre pod Pellegriniho statusmi, ide o metódu podsúvania. Podsúvanie podprahových sloganov, šírenie dezinformácií. Metódu tak blízku komusi, kto má 91 percent nedôveru občanov a ako sme napísali v úvode - v gaťoch.

Napokon, čo myslíte? Lepší Pelle s Gerym, ako Igi s Mišom?

Všimli ste si, ako včera okašľali Hurbana?
Čakal som... Čakal som, že vo vodopádoch vzletných fráz, slovných klišé a trápnych "postojových" hrdinných a "charakterných" póz aspoň dakto... Doteraz nie, doteraz nikto, ak teda, mi niekto neušiel. "Muž s takouto tvárou neklame ani seba:... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik