SHMÚ varuje pred vetrom na horách
21 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V niektorých okresoch severného a stredného Slovenska môže v utorok večer na horách silnejšie zafúkať. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) v tejto súvislosti vydal výstrahy prvého stupňa. Informuje o tom na webe.

Výstrahy pred vetrom vo vyšších polohách platia v okresoch Banská Bystrica, Brezno, Poprad, Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Martin, Ružomberok, Tvrdošín a Žilina.

Meteorológovia upozorňujú, že vietor môže nárazovo dosiahnuť rýchlosť 110 až 135 kilometrov za hodinu.

Naďalej tiež platia výstrahy pred povodňami. Výstraha druhého stupňa platí v Liptovskom Mikuláši, prvostupňová hydrologická výstraha je vydaná pre Bardejov a Michalovce.

Pellegrini: Spoločenská kríza, v ktorej sme, je ďaleko horšia, ako ekonomická (VIDEO)
V utorok (21. 2.) v Banskej Bystrici rokovalo rozšírené predsedníctvo strany Hlas-SD za účasti okresných a krajských predsedov. Peter Pellegrini na tlačovej konferencii informoval o vyhlásení, ktoré utorkové predsedníctvo prijalo. Okrem toho sa... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik