Robert Fico: Smeru treba zavrieť hubu! (VIDEO)
21 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Hoci je strana Smer najsilnejšou parlamentnou politickou opozičnou stranou, neboli jej zástupcovia pozvaní do žiadnej z víkendových diskusných relácii, konštatuje Robert Fico. Ten má pre tento fakt jedno vysvetlenie – Smer má iné názory, ako tie, čo sa hodia mainstreamovým médiám.

Na to si však vraj Smer musí zvyknúť, lebo nehovoria to, čo vyhovuje americkej propagande. Ani Robertovi Ficovi neušiel výkon moderátora spravodajskej Ta3 Richarda Dírera, ktorý si vyslúžil kritiku viacerých politológov a politikov. Fico však pripomenul to, čo podľa neho vedia všetci, že konflikt na Ukrajine tak či tak skončí pri mierových rokovaniach.

Nežiadúci v médiách

„A to sme boli navrhovatelia mimoriadnych schôdzí o predčasných voľbách v júni a protiústavnosti darovania stíhačiek Mig 29 Ukrajine, teda hlavných tém, o ktorých sa diskutovalo,“nechápe Robert Fico to, že do žiadnej z politických diskusií neboli prizvaní zástupcovia Smeru-SD.

„No musíme si zvyknúť, lebo máme iný názor na vojnu na Ukrajine a chceme mier a to je na Slovensku zakázané,“myslí si Fico a pripomína, že kým jeho strana nebude hovoriť tak, ako si želá americká propaganda, 

Gen. Viktorín: Naďovi v hlave lietajú eurá a doláre
Generál Jozef Viktorín (Republika) nesúhlasí s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO). Ten v nedeľnej diskusii povedal niekoľko vecí, ktoré Viktorín na sociálnej sieti vyvracia a opakovane ho tvrdo a jasne označuje za... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Zlatý klinec víkendu

„Najskôr moderátor Dírer každému vysvetlil, kde je pravda. Potom dal monológ klamárovi ministrovi Naďovi. A zavŕšil to súzvuk tria strán novej vládnej koalície po voľbách. ... Nečudujem sa, ako dnes ľudia nadávali na TA3. Lebo už majú plné zuby hrubej propagandy,“hovorí Fico na margo spravodajskej televízie. Médiá podľa neho robia službu ruskej strane konfliktu.

Debata o Migoch už nemá význam

Robert Fico tvrdí, že prezidentka skrátka dostala príkaz, ktorý splní do bodky, bez ohľadu na to, že nás aj s odvolaným ministrom Naďom zaťahujú do vojny stále hlbšie a hlbšie.

ŠIALENÉ! Lekár sa mal nechutne vyhrážať nadriadenej
Okresný súd v Košiciach musel riešiť zvláštny prípad lekára z Humenného, ktorý pôsobil v košickej Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura (UNLP), ktorý sa vyhrážal zabitím svojej šéfky. Vyšetrovanie bude pokračovať aj s odborníkmi z oblasti... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Správajme sa, ako Čína

Fico tvrdí, že keby sa USA a EÚ správali, ako Čína, mohlo by byť po vojne. Čína totiž chce navrhnúť mierový plán.

„Kým USA a EÚ chcú pokračovanie vo vojne, lebo sa tajne domnievajú, že vojna na Ukrajine sa dá vyhrať. Nevyhrá nikto nič, iba bude o sto, dvesto, tristotisíc mŕtvych viac, bude väčšie utrpenie civilistov,“ pripomína Robert Fico a dodáva, že napokon si aj tak sadnú za rokovací stôl. Pripomína tiež, že aj o mieri budú predčasné voľby.

Je to nedôstojné

„Dámy a páni, čo tak vehementne chcete podporovať pokračovanie vojny na Ukrajine. Zachovajte si prosím dôstojnosť. Suverénna politika sa dá robiť aj bez snahy dostať od Washingtonu a Bruselu pohladkanie za každú cenu,“ uzatvára Fico.

Politológ odkázal Richardovi Dírerovi z TA3: Ste obyčajný zbabelec a klamár
"Neviem, či Richarda Dírera platí TA3 alebo vláda, ale za jeho dnešný výkon by bol na neho hrdý aj Joseph Goebbels," uviedol na sociálnej sieti politológ a historik, ktorý reagoval na moderovanie nedeľnej diskusnej relácie TA3 V politike, kde bol... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vlna kritiky voči moderátorovi

Prejav Ficom zmieňovaného moderátora Dírera z televízie Ta3 sa nepáči ani politológovi Eduardovi Chmelárovi.

„Bolo až smiešne, že moderátor nepozval žiadneho oponenta k tejto téme a na záver si pochvaľoval, ako pekne a konštruktívne sa dá o tejto téme porozprávať,“ napísal politológ, ktorému už menej smiešne pripadá Dírerov fanatizmus. Ten svojim moderátorským predslovom hodil do jedného vreca ľudí veriacich hlúpostiam o plochej Zemi s racionálne a za mier argumentujúcimi politikmi a intelektuálmi.

„Pán Dírer, ste obyčajný zbabelec a klamár,“ skonštatoval Chmelár.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

VIDEO: TOTO nám vládne!
Kto si nedávno pozrel reláciu Na telo s Michalom Kovačičom, ktorej hosťom bol odvolaný premiér Eduard Heger (OĽaNO), ten sa možno veľmi smial, alebo svoje emócie dal na vedomie v slušnej spoločnosti nepopísateľným spôsobom. Premiérovi, ktorého v... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik