Naď o Putinovom prejave: Putin od rána do večera klame! Ako slovenskí dezinformátori
21 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Utorkový prejav ruského prezidenta Vladimira Putina o stave krajiny bol prednesom najhorších a najviac opakovaných klamstiev, ktoré počuť aj v slovenskom dezinformačnom priestore. Na sociálnej sieti to uviedol dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO).

Poukázal pritom na výroky, že vojnu na Ukrajine začal Západ až po vraj vymyslené tvrdenia o plánovaných dodávkach jadrových zbraní Ukrajine.

"Všetko, čo Putin dnes povedal, sme už v takej či onakej podobe dávno počuli. Či už z úst ruských propagandistov alebo slovenských dezinformátorov. A kým Putin od rána do večera klame, demokratický svet sa stále viac spája na pomoc brániacej sa Ukrajine, ktorá bojuje a trpí aj za nás," poznamenal Naď.

Klamstvá sú podľa Naďa posledná zbraň, ktorá Rusku ostáva. Hanbu, ktorú utŕžili vo vojne proti Ukrajine, takmer úplnú medzinárodnú izoláciu a kolabujúcu ekonomiku označil za jediné výsledky Putinovej politiky.

"Vždy, keď počujeme ruských predstaviteľov hovoriť o mieri, nezabúdajme, že na pozadí umierajú nevinní civilisti," dodal.

Putin vo svojom utorkovom prejave pred politickou a vojenskou elitou oznámil, že bude pokračovať vo vojne Ruska na Ukrajine. Obvinil Západ, že začal túto vojnu a Severoatlantickú alianciu pod vedením USA z toho, že rozdúchava plamene konfliktu. NATO je podľa Putina mylne presvedčené, že v svetovej konfrontácii môže Moskvu poraziť.

Farkašovský: Zo slovenskej mediálnej reality je mi do plaču
Nielen SLOBODA médií, ale aj ZODPOVEDNOSŤ médií je súčasť DEMOKRACIE! Skonštatoval to na sociálnej sieti dlhoročný novinár a bývalý poslanec Karol Farkašovský. Novinárov najskôr vychovajme a potom ochraňujme. Nie naopak! Niektorí novinári si... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Na sociálnej sieti je Naď hrdina, ale ísť do konfrontácie s opozíciou, to nie

Slovenský rozhlas v sobotu 25. 2. 2023 organizuje diskusiu medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a zástupcom opozičného Smeru-SD, ohľadom zástupnej vojny, ktorú voči Ruskej federácii vedú na ukrajinskom území Spojené štáty americké. Do relácie strana nominovala Ľuboša Blahu, ako podpredsedu strany a poslanca NR SR, ktorý sa špecializuje na otázky zahraničnej a európskej politiky. Minister však svoju účasť v diskusii dopredu vylúčil.

"Vážený pán minister, z dramaturgie sme obratom dostali bizarnú odpoveď - vraj ste dopredu vylúčili účasť v relácii s Ľubošom Blahom," obracia sa Blaha na ministra obrany na oficiálnej stránke Smeru.

"Nechce sa mi veriť, že by ste boli až taký zbabelý, veď máte na starosti národnú bezpečnosť a dokonca sa pýšite modrou krvou. Človek by z Vašej sebachvály nadobudol dojem, že ste údajný rytier a Vy neviete zobrať ani dosť odvahy na argumentačný súboj s predstaviteľom ľavicovej opozície. Nie je Vám to trápne?," pýta sa opozičný poslanec.

Ďalej píše o tom, ako v reláciách bez oponentúry Naď šíri urážky a klamstvá proti jeho osobe, takže by to asi pôsobilo mimoriadne ustráchane, ak by nebol ochotný ísť do vecnej a hodnotovej konfrontácie s politikom, na ktorého tak cholericky minister útočí.

„Preto Vás verejne vyzývam – nebuďte ako malý zbabelý chlapec, ktorý sa bojí silnejšieho a vzdelanejšieho protivníka. Buďte chlap a poďte so mnou diskutovať,“ vyhlásil smerák.

Blaha vyzýva Naďa: BUĎTE CHLAP! Nechce sa mi veriť, že by ste boli až taký zbabelý
Slovenský rozhlas v sobotu 25. 2. 2023 organizuje diskusiu medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a zástupcom opozičného Smeru-SD, ohľadom zástupnej vojny, ktorú voči Ruskej federácii vedú na ukrajinskom území Spojené štáty americké. Do relácie... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik