Fico žiada férovú súťaž: Odmietam politické zneužitie výročia vraždy!
21 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Šéf opozičného Smeru-SD Robert Fico vyzval politické strany na férovú súťaž s programom a žiada ich, aby nezneužívali smrť dvoch mladých ľudí v politickom boji. Vyhlásil to v reakcii na vyjadrenia politikov o zodpovednosti Smeru-SD v súvislosti so smrťou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

"To, čo sa od rána deje v médiách, je typickým prejavom toho, ako nemá vyzerať demokratická spoločnosť," vyhlásil Fico. Médiami sa podľa jeho slov šíria obvinenia na predstaviteľov Smeru-SD.

Zopakoval, že vražda novinára bola v roku 2018 zneužitá na politické ciele tým, že sa šírili klamstvá. Tie podľa neho pokračujú aj dnes. Zdôraznil, že Smer-SD nemá so smrťou novinára a jeho priateľky nič spoločné, a odmieta nenávistné prejavy voči strane.

"Považujem za chybu, že sme v roku 2018 nešli do aktívnejšej komunikácie a mali sme možno prebiť nezáujem médií inými formami komunikácie s verejnosťou," dodal. Keďže sa Smer-SD nepodarilo "zničiť", politici podľa neho znovu vyťahujú túto tému.

Viacerí politickí predstavitelia v deň piateho výročia vraždy uviedli, že k nej došlo vďaka systému, ktorý vytvorila vtedajšia vláda zostavená Smerom-SD.

Dráčik tentoraz o blche v kožuchu a spojencoch (FOTO)
Dušan Viglaský pred časom napísal, že ľudia sa zbláznili – čierne vyhlasujú za biele a naopak. Tentokrát hovorí, že náš spojenec je, ako blcha v psom kožuchu. USA je podľa neho výpalník, ktorý si pre istotu u nás urobí základňu, lebo veď on je... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik