Hlas ľudu: Veronika, zachráň sa - prilep sa na Fica
21 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Tak pekne si to rozjela a padáš? Nechoď spánombohom, Veronika, neodchádzaj do histórie! Kto za teba dokončí započaté dielo?

Veštica veštila a Veroniku veru nečaká nič dobrého

Je to tak. V prieskumoch padá, padá, padá. Už spadla pod úroveň polotučného mlieka. Ani veštica to nevidí dobre. Ak chce Veronika prežiť, musí sa prilepiť. Nalepiť sa na niekoho zo silných lídrov. Na niekoho, kto má šancu vyhrať.  Len tie rušivé energie keby nemala!

Dobre by bolo nalepiť sa na Pelleho

Šanca by tu možno bola. Peťko je dobrý, v prieskumoch vyhráva. Čo na tom, že hrá na dve strany? Čo na tom, že je ani ryba, ani rak, národ ho má rád. Možno práve preto. Ibaže veštica mu neveští úspech. Možno tiež práve preto. Možno nabudúce. Navyše, keď vidíme, aké tri krásavice stoja v Peťkovom komparze. Na tú žmurkajúcu bábiku a na tie dve barbiny Veronika nemá. A možno by ju Peťo ani nechcel. Stále doňho len rýpe, zapára, veľmi sa nemusia. I keď: co se škádlívá, to se rádo mívá, hovoria bratia Česi. Ale  pri nich to neplatí.  Veronika a Peťo sa nemilujú, Peťo  si ju na telo nepripustí. Možno tak Na telo s Kovačičom, tam by to šlo.

Druhým  lídrom je Robo

Nech sa Robo na mňa nehnevá, že som uprednostnila Pelleho. Ale keď on vyhráva všetky prieskumy a Robo je furt druhý. Ale v Hlavnom denníku je Robo najlepší. A keby bola súťaž o naj chlapa v politike, tam by dal Fico Pellemu na frak. Darmo, Robo je vymakaný, Robo športuje. Ale to sme kúsok odbočili.

Veronika by sa radšej mala prilepiť na Fica

Je to vodca a  Robo to vyhrá. Vyčistí ten Augiášov chliev. Preto by sa Veronika mala nalepiť na neho. A ešte aj preto, lebo je  fešák a v jeho komparze je len jedna žena. Takto sa síce Jana nezdá, ale muži hovoria, že v plavkách je to kosť. Neviem, čo povie Robo, ale viem, že je na baby  a pekné baby od seba neodhodí. Šanca tu teda je.

Len keby sa tá vzájomná neláska dala za lásku vymeniť

Keď už sme sa na Valentína naladili na lásku,  hádam by to aj šlo. Čo povieš, Veronika? A ty, Robo,  veľmi sa neodhadzuj, lebo ti ju Dzurinda uchmatne.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Odpadnete z Petra Pellegriniho! V minulosti zahviezdil v televíznej show (VIDEO)
Peter Pellegrini (HLAS - SD) v minulosti zahviezdil v jednej z najobľúbejších televíznych show. Išlo o vedomostnú súťaž Milionár, v ktorej sa mladý Pellegrini objavil. Aj vtedy aj dnes patrí podľa mnohých k lámačom ženských sŕdc. Pred niekoľkými... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik