Čaputová mala návštevu! Vydala jasné stanovisko
20 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v pondelok prijala predstaviteľov pozorovacej misie medzinárodných novinárskych organizácií, ktorá sa zaujíma o stav slobody médií na Slovensku päť rokov po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Informovala o tom na sociálnej sieti.

"Vražda novinára sa na Slovensku už nikdy nesmie zopakovať a medzinárodný záujem o naše mediálne prostredie tomu môže len pomôcť," skonštatovala Čaputová. Ako podotkla, rešpekt k novinárskej práci a k úlohe médií v demokracii by politickí lídri mali prejavovať nielen, keď novinári odhaľujú kauzy ich oponentov, ale aj vtedy, keď sami čelia kritike.

Cieľom pozorovacej misie je vyjadriť solidaritu s rodinami zavraždených a zhodnotiť, či vývoj v justícii a mediálnom prostredí za uplynulých päť rokov smeruje k tomu, že vražda novinára sa už v SR nezopakuje, ako načrtol Prezidentský palác. (tasr)

Pellegrinimu to vyšlo! Minimálne dôchodky sa ROZMRAZIA
Minimálne dôchodky sa vďaka návrhu HLASu - sociálna demokracia konečne rozmrazia. "Minimálne dôchodky zmrazila súčasná vláda ešte v roku 2020 a približne 120-tisíc seniorov muselo čeliť ťažkej dobe zdražovania bez zvyšovania penzií", uviedol... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme