VIDEO: TOTO nám vládne!
20 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Kto si nedávno pozrel reláciu Na telo s Michalom Kovačičom, ktorej hosťom bol odvolaný premiér Eduard Heger (OĽaNO), ten sa možno veľmi smial, alebo svoje emócie dal na vedomie v slušnej spoločnosti nepopísateľným spôsobom.

Premiérovi, ktorého v decembri odvolali, to buď vôbec nedošlo, alebo to „nechápavé čudo“ tak dobre zahral. Súčasťou relácie sú aj otázky, ktoré diváci posielajú prostredníctvom sociálnej siete. Premiér svojim nechápaním zaskočil nielen Kovačiča ale aj celé Slovensko. Pritom toto nebol prvý premiérov "zmätený" mediálny výstup.

Divácka otázka

„Rád by som sa spýtal pána premiéra, či ak niekto dostane výpoveď, či je podľa neho v poriadku poberať plat ďalších zhruba deväť mesiacov?,“kladie moderátor otázku premiérovi

„Neviem, o akom prípade sa rozprávame, lebo väčšinou tie zmluvy sú nastavené inak a ja neviem...,“ odpovedá Eduard Heger a budí pri tom dojem, že on skutočne nechápe, na čo divák narážal.

„Pán premiér, to si asi robíte srandu...,“ dostáva sa do rozpakov moderátor.

Renáta Názlerová: O toto sa postaral župan Droba (GALÉRIA)
Keď sa pred troma rokmi v apríli v Domove sociálnych služieb v Pezinku objavil Covid, miesto jeho riaditeľky koncom roka prijala Renáta Názlerová. Hoci sa zariadeniu pod jej vedením darí, Názlerová aj tak v jeho vedení končí. Renátu Názlerovú... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Stále nechápe

„Teraz prepáčte...?,“ pýta sa premiér, ktorý keby bol komixovou postavičkou, tak sa tvári veľmi zmätene.

„Že neviete, o akom prípade sa rozprávate,“ zakrýva moderátor rozpaky úsmevom.

„Nie, to neviem, prepáčte,“odpovedá premiér, ktorý divákovi pripomína skôr jeho podriadenú z MIRRI. Moderátora to zrejme prestalo baviť, lebo odtušil:

„To je narážka na vás.“

No sláva!

„Že ja pobe... Ahaaa jáj, prepáčte...,“ povie premiér, ktorému by vo vyššie zmienenom komixe nad hlavu autor nakreslil rozsvietenú 200 wattovú žiarovku.

„Vy ste odvolaná vláda,“ dodáva moderátor, veď čo keby predsa...

„Ja do práce chodím, ja do práce chodím,“ uzatvára premiér.

Perly premiérskeho ducha

Toto nebolo prvé zmätené vystúpenie Eduarda Hegera, pamätných vystúpení má viac.

"Občania Slovenska budú platiť tú istú cenu. Z hľadiska plynu, aj z hľadiska elektriny tak, ako je to aj teraz, akurát že teda v inej výške," nechal sa počuť vtedy ešte regulérny premiér Slovenskej republiky Eduard Heger v relácii Na hrane, odvysielanej 15. 9. 2022.

Premiér dúfa, že predčasné parlamentné voľby nebudú
Predseda vlády Eduard Heger (OĽANO) dúfa, že predčasné parlamentné voľby nebudú. Uviedol to počas štvrtkovej diskusnej relácie TV Joj Na hrane. Heger poukázal na viaceré reformy, ktoré sa jeho vláde podarilo zrealizovať. Ide napríklad o reformy v... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Ivan Mihale/tasr