WEF PROTI SLOBODNÉMU SVETU: Cenzúra, hromadné špehovanie a konzumácia hmyzu!
18 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Svetová ríša budovaná Svetovým ekonomickým fórom (World Economic Forum , WEF) potláčajúca jednotlivé štáty, prevzala to najhoršie zo svetových diktatúr a výsledkom je Frankensteinovo „woke“  monštrum. Skonštatoval to vo svojom komentári pre Gatestone Institute americký novinár a autor J.B. Shurk.

Od Aztékov si privlastnila záľubu v ľudských obetiach, ktoré mali odvrátiť zlé počasie, od čínskych komunistov lásku k totálnej kontrole a likvidácii tradičnej kultúry, od talianskych fašistov partnerstvo s korporátnymi monopolistami utláčajúcimi spoločnosť a od nemeckých nacistov vieru v „nadradenú rasu“ bankárov, kumpánov kapitalistov a potentátov, ktorí sa schádzajú v Davose aj inde, aby tlieskali svojim vlastným úspechom a ďalej realizovali svoj „hlavný plán“. Ten Svetové ekonomické fórum (WEF) dobrosrdečne označuje ako „Veľký reset“ (The Great Reset) .

Ako sám Klaus Schwab nedávno vyhlásil pred plejádou svojich vznešených hostí, WEF chce „ovládnuť budúcnosť“, a kto pre to bude vhodnejší, než tí, ktorí považujú zvyšok obyvateľov planéty za obyčajných sluhov a nevoľníkov?

Videli sa snáď totalitári minulého storočia inak?

Bolo by pekné si myslieť, že totalitné monštrá 20. storočia poslúžili ľudstvu ako dostatočné varovanie, aby sa už nikdy nerozvážne nevydalo po krvavej ceste autoritárstva. Bohužiaľ sa zdá, že poučenie zo storočia globálnych vojen, genocíd, výbojov a revolúcií bolo rozmetané ako páperie odkvitnutej púpavy, aby zlo mohlo znovu zakoreniť a rásť. 

Klaus Schwab, foto: Getty Images

Samo WEF sa, samozrejme, nepovažuje za niečo podobné Stalinovi, Hitlerovi, Mussolinimu, Pol Potovi alebo Mao Ce-tungovi. WEF v sebe rovnako ako John Kerry vidí „vybranú skupinu ľudí“, ktorá zachráni planétu pre všetkých ostatných. Videli sa snáď totalitári minulého storočia inak? Ako by sa možno opýtal  Albert Camus : „Kedy neposlúžilo blaho ľudstva tyranom ako alibi?

Keď sa najbohatší a najmocnejší ľudia planéty stretnú pod ochranou silných bezpečnostných opatrení, ktoré zaistia ako ich bezpečnosť, tak vylúčenie všetkých ostatných, vybaví sa mi varovanie  z knihy Adama Smitha  Bohatstvo národov: „Aj keď sa ľudia z rovnakého odboru zriedka stretávajú, a to aj za účelom pobavenia a rozptýlenia, tak ich rozhovory vždy nakoniec skončia nejakým sprisahaním proti verejnosti alebo nejakou ľsťou, ako zvýšiť ceny.“

Hlas ľudu: Tancuje Európa, tancuje Ursula, aj Heger tancuje
Všetci tancujú, ako Volodymyr píska Len rakúsky kancelár a maďarský premiér netancujú. Vykrúcajú a majú na to svoje dôvody. Jeden je neutrálny, druhý Putinov kamarát. Preto do Kyjeva posielajú odkaz, že nie, že nemôžu vyhovieť. Zbrane že nepošlú.... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Sebestredná plutokratická „elita“ odkrýva svoje karty

Vo svetle dnešnej šialenej snahy nahradiť energiu z uhľovodíkov nedostatočnými „zelenými“ alternatívami, v dôsledku čoho sa zvyšujú ceny komodít a tovaru po celom svete a rýchlo rastúce životné náklady dusia všetkých, okrem tých najbohatších, neboli Smithove slová nikdy aktuálnejšie. Ako bez obalu  vysvetľuje  John Kerry, jediným spôsobom, ako bojovať aj s tou najnepatrnejšou zmenou klímy, sú „peniaze, peniaze, peniaze, peniaze, peniaze, peniaze, peniaze.“ Je fascinujúce pozorovať, ako sebestredná plutokratická „elita“ odkrýva svoje karty. Ak každé opakovanie slova „peniaze“ vyššie predstavuje sto biliónov dolárov, tak možno John Kerry dokonca aj hovorí pravdu.

Keď začnú obhajcovia klubu Klausa Schwaba s vymytými mozgami kričať, že humanitárne motivácie Svetového ekonomického fóra nemajú nič spoločné so zarábaním peňazí, tak sa zamyslite nad šialenosťou takého tvrdenia. Závratne bohatí ľudia majú ekonomickú motiváciu skrývať svoj majetok pod fasádou filantropie, aby sa vyhli skúmaniu a zároveň tento majetok ešte zväčšili. Za každým agendom  Build Back Better  (Budovať znovu lepšie) „Veľkého resetu“ globálnej ekonomiky presadzovaného WEF, sa skrýva nejaký korporátny titán, bankový gigant, politik túžiaci po moci, byrokratický náčelník alebo starý aristokrat, ktorý  zarába peniaze  a získava vplyv na základe mnohých tajných transakcií, ktoré sú základom celej tejto filantropickej maškarády.

Slogan „láska k ľudstvu“ (Love of Humanity) sa hodí iba pre samolepky, ktoré si WEF môže nalepiť na nárazníky svojich elektromobilov – skutočnou hybnou silou najmocnejších ľudí je totiž stále ich „chamtivosť“. Sú závislí na otrockej práci Afričanov pri ťažbe „zelených“ nerastných surovín a na otrockej práci Číňanov pri výrobe „zelených“ technológií a pritom označujú ako hnusného xenofóba a rasistu každého, kto bojuje proti ich politike otvorených hraníc, ktorá zaplavuje západné krajiny nekonečnou zásobou lacnej pracovnej sily. Asi nás neprekvapí, že tí, ktorí sú najviac zodpovední za podkopávanie celých zamestnaneckých odvetví doma, sa zároveň podieľajú na otroctve v zahraničí, a sú to tí istí, ktorí poučujú svet o rasizme, spravodlivých mzdách a ľudských  právach .

Davos, WEF, foto: AP

Rovnako ako všetky podvody, pri ktorých bohatí a mocní okradli chudobných a bezmocných, sa aj „altruizmus“ WEF javí ako mafiánsky. Ich agenti klopú na dvere podnikov po celom Západe s jednoduchou ponukou:  Možno ste o tom nepočuli, ale je tu množstvo zlých živlov, ktoré vám chcú uškodiť. Dobrá správa je, že vám môžeme ponúknuť ochranu už za päťdesiat percent vášho zisku.

Majitelia podnikov, ktorí v minulosti nemali problémy zisk dosahovať, najprv odmietajú.

Asi to nechápete, vysvetľujú im ich noví „priatelia“, bez nás by sa mohlo stať, že by skupiny na ochranu občianskych práv bojkotovali vaše výrobky ako rasistické a transfóbne, investičné skupiny by znehodnotili vaše akcie kvôli tomu, že ste sa nezaviazali k dodržiavaniu  zásad ESG , a banky by vám odmietli ponúknuť budúce pôžičky kvôli vašej podpore "nenávisti" a "dezinformácií". Všetci naši spravodajcovia možno budú musieť písať negatívne články o vašej firme. Bola by škoda, keby taký šikovný malý podnik trpel, keď sme tu my, aby sme mu pomohli.

A ako by sa takáto pomoc dala získať?

Je to jednoduché. Stačí robiť to, čo hovorí WEF Klausa Schwaba, obchodovať s našimi schválenými bankami a dodávateľmi, vyjadriť podporu našim deklarovaným cieľom a kauzám a my sa postaráme o zvyšok. A potom na našu výplatnú listinu dostaneme aj politikov, aby vám verejne poďakovali za záchranu sveta!

Eduard Chmelár: Nie, táto vojna nie je o našej slobode
Čoraz viac politikov, ale aj expertov na Západe vysvetľuje, že vojna na Ukrajine sa nedá vyhrať vojensky. Ich hlas v západných médiách napriek ohlušujúcej propagande mocnie. Ich argumenty sú nepriestrelné, podrobne zdôvodnené, podložené a... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Metóda cukru a biča

Lietajú si v súkromných tryskáčoch a nemyslia na to, koľko v skutočnosti vlastnia honosných sídiel, ale v podstate je  kabala  Svetového ekonomického fóra len najväčšou bandou zločincov, akú kedy organizovaný zločin dokázal zhromaždiť v jednej miestnosti. WEF režíruje najúčinnejšie plány, aké kedy boli vymyslené, aby donútilo skôr slobodné krajiny tancovať, ako píska. 

Je to  Cosa nostra  (Naša vec) novo transformovaná do „ Klausovej veci “. V spravodlivejších časoch by všetci účastníci stretnutia WEF boli zatknutí za sprisahanie za účelom vydierania a podvodu. Dnes však najvýznamnejší lídri, prezidenti, premiéri, zákonodarcovia a dokonca aj generáli vášnivo obhajujú ich záujmy, pretože „páni našej budúcnosti“ investovali obrovské finančné prostriedky do volieb najvýznamnejších lídrov Západu.

Generálny tajomník OSN António Guterres na zasadnutí WEF prítomným poslucháčom oznámil, že svetová ekonomika je v obrovskom nebezpečenstve bez toho, aby zdôraznil, že väčšinu škôd spôsobila politika lockdownov kvôli COVID-19 a pokusy využiť pandémiu pre realizáciu „Veľkého resetu“ – pre prechod Západu z uhľovodíkov k „zeleným“ energiám. 

Kriminalizácia slobody prejavu

Namiesto toho, aby šéf OSN využil túto globálnu platformu ako príležitosť na to, aby sa kajal a celému svetu povedal „mea culpa“ (moja vina), venoval sa dvom iným bodom: (1) mala by existovať právna „zodpovednosť“ pre platformy sociálnych médií, ktoré propagujú „klamlivé informácie“, a (2) politici by mali  vnútiť nepopulárne plány  svojim spoluobčanom pre ich vlastné dobro.

Šéf tejto globalistami preferovanej medzinárodnej organizácie v podstate požadoval, aby vedúci predstavitelia jednotlivých krajín zámerne nerešpektovali vôľu svojho ľudu a zaviedli systém  kriminalizácie slobody prejavu, takže nesúhlas zázračne zmizne podobne ako protestujúci v „prevýchovnom“ tábore. Sú to tie isté „elity“ WEF, ktoré potom majú tú drzosť sa otočiť na opätku a kázať nám o „demokracii“ a „západných hodnotách“.

Al Gore, WEF, Davos, foto: TASR

Elitou riadená verzia komunizmu

Kolumbijský prezident Gustavo Francisco Petro Urrego samozrejme nemal problém povedať nahlas tú nevypovedanú časť celej tejto agendy. Sediac hneď vedľa „zeleného“ šampióna Ala Gora vyhlásil, že ak chce ľudstvo prežiť, tak musí „zvrhnúť kapitalizmus“. Nezdalo sa, že by s ním člen správnej rady WEF Al Gore nesúhlasil, možno teda povedať, že davoské fórum nachádza viac zaľúbenia v „elitou“ riadenej verzii komunizmu (existuje vôbec nejaký iný druh?) než v systéme voľného trhu, v ktorom sa môže dobre dariť aj obyčajným ľuďom.

Ak sa vám zdá, že je to úplný opak ťažko vybojovaných západných slobôd, ktoré uprednostňujú ochranu práv a slobôd jednotlivca pred nevyberanými zásahmi štátu, je to preto, že Svetové ekonomické fórum postavilo na hlavu neoceniteľné dedičstvo osvietenstva Západu. Pri príležitosti svojho stretnutia WEF zverejnilo správu, v ktorej medzi najvýznamnejšími globálnymi „rizikami“ uvádza „mylné informácie a dezinformácie“. 

Členovia WEF  verejne predpovedajú, že v Spojených štátoch budú čoskoro platiť zákony o „nenávistných prejavoch“ – čo by bolo v priamom rozpore s Prvým dodatkom americkej ústavy, ktorý chráni slobodu prejavu. V nekonečnom boji s neustále sa meniacou klímou silnie volanie po sledovaní a presadzovaní  individuálnych „uhlíkových limitov“. Rovnakí autoritári presadzujú digitálne vakcinačné pasy, trasovanie kontaktov, povinné používanie experimentálnych „vakcín“ a všadeprítomné testovanie. 

A v nadväznosti na rozhodnutie WEF, že obyvatelia Západu by mali začať viac konzumovať hmyz, Európska únia teraz povolila pridávať do niektorých potravín prášok z rozomletých  domácich cvrčkov. Cenzúra, hromadné šmírovanie a konzumácia hmyzu – vitajte v budúcnosti podľa WEF.

Žiadny z rozsiahlych programov WEF na pretvorenie sveta podľa záujmov jeho členov neznie ako niečo, čo by slobodní obyvatelia Západu mohli dobrovoľne prijať. To je určite dôvod, prečo toľko rečníkov na zasadnutiach WEF vyzýva k násilnému presadeniu týchto politických plánov bez ohľadu na podporu verejnosti. Možno aj preto Komunistická strana Číny nedávno ocenila tohtoročného „ducha Davosu“. Komunisti spoznajú komunizmus, keď ho vidia, a globalistická oligarchia „élit“ Klausa Schwaba sa Číne evidentne páči.

Eduard Chmelár: STAČILO! Západ si predstatuje, že dobije Moskvu? POMIATLI SA?
Spôsob, akým si ospravedlňujeme podporu tejto nezmyselnej a krutej vojny, je zvrátený. Vraj, musíme im posielať viac a viac zbraní, aby sa vojna neocitla na našej hranici. Ak nechceme, aby sa ruská armáda dostala až k hraniciam Slovenska, ak... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme