Mazurek: ŠTÁT SA TOPÍ V DLHOCH a oni chcú kupovať drahšie autá... Šialenci!
17 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Nie je tak dávno, čo Slovensko vykľučkovalo z pandemickej krízi, ihneď vhuplo do ďalších. Vládna aj ekonomická, konflik na Ukrajine, sú len zlomkom toho čo sužuje náš štát. A v obrovskej miere aj finančne. Zjavne to však nezasiahlo poslancov z OĽaNO, ktorý si schválili nový zákon. Opozičný poslanec Milan Mazurek (Republika) im to opäť raz, ukážkovo vysvetlil.

Poslanci OĽaNO včera (vo štvrtok 16.2) schválili zákon, podľa ktorého bude môcť štát kupovať drahšie autá ako doteraz, pretože zrušil cenové limity na nákup "ekologických" vozidiel.

Mazurek z hnutia Republika ihneď spustil vlnu kritiky na vysoké nároky poslancov: "Ešte viac tak opäť narastú výdavky štátu, ktorý sa počas tejto vlády topí v nekonečných dlhoch. Nikto nevie, odkiaľ máme vziať toľko peňazí na všetky takéto predražené výmysly vládnych poslancov a jednotlivých ministrov! Zadlžia nás tak, že buď dôjde ku krachu, alebo radikálnemu zvyšovaniu daní a poplatkov."

V závere svojho statusu len doplnil, že v konečnom dôsledku na to vždy doplatia dane platiaci občania.

VIDEO Uhrík v EP: AKO V BLÁZINCI! Že dve ženy môžu porodiť to isté dieťa?
Europarlament vyzval Slovensko a ďalších päť krajín, aby ratifikovali Istanbulský dohovor. Každý normálny človek, samozrejme, je proti násiliu na ženách. Ale každý normálny človek takisto odmieta prepašovávanie gender ideológie, aká je v tomto... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme