Matovič sa pochválil sobotným obedom. TAKÉTO slová však NEČAKAL! (FOTO)
18 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Expremiér Igor Matovič sa najnovšie dal na fotografovanie toho, čo má na tanieri. Komentár pod statusom na sociálnej sieti ho však, očividne, príliš nepotešil. Tak sa pustil do vysvetľovania.

"My dnes takto … a Vy? Jatrničku (nie tú) si nakrájame na dukátiky a opečieme na panvici z oboch strán do chrumkava … s čalamádku a čerstvým chlebíkom mňamka veliká," napísal k fotke jedla na sociálnej sieti Igor Matovič.

Sobotný obed Igora Matoviča, FB/IM

"600 000 dôchodcov a žiaľ aj tisíce detí ti môžu závidieť. Hymna!," okomentoval expremiérov jedálničkový príspevok očividne dôchodca.

No líder OĽaNO sa nedal a vysvetlil dôchodcovi, ako sa má dobre od čias jeho pôsobenia vo vláde. "Sproste klamstvo - dochodcom sme minuly rok mimo zakonnej valorizacie dali cez 13., 14. dochodok a ockovaci bonus 750 milionov eur + od noveho roka sme zvysili dochodky v priemere o 11,8%, t.j. v priemere o 60€ mesacne. Rodinne pridavky sme zvysili o viac ako 100% a danovy bonus o stovky %. Slubil som 200€ na dieta, nikto neveril, dnes je to realita," vymenoval Matovič všetky úspechy vlády OĽaNO.

Kaddáfí to vedel!
Proroctvá Muammara Kaddáfího sa začali napĺňať. Dalo sa vyhnúť tomu, čo sa dnes odohráva? O terajších udalostiach hovorili mnohí politici, odborníci, aj proroci rôzneho druhu. Jedným z nich bol bol aj plukovník Muammar Kaddáfí. 42 rokov bol na... Čítať ďalej
17 | 02 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme