Proamerická pravica sa nepozviecha sama! Zachrániť ju môže iba PELLE!
18 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Proamerická pravica na Slovensku je v dezolátnom stave! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Podľa opozičného poslanca ak neodhlasujú predčasné voľby v júni, v septembri to pre nich môže byť Armageddon. Už ich môže zachrániť iba jeden človek.

Poďme postupne

Zuzane Čaputovej a jej Progresívnemu Slovensku podľa Blahu už nerozumejú ani ich roztlieskavači v SME. Včerajšok bol politologický masaker. Komentátor Peter Schutz priamo napísal, že "na otázku, prečo nebol jarný termín súčasťou prezidentského ultimáta v januári, Čaputová nemá odpoveď, ktorá by bola zverejniteľná".

"Presne tak. Nedá sa zverejniť, že americká ambasáda potrebovala ešte pár mesiacov udržať Hegera a Naďa vo funkcii, aby prepašovali naše stíhačky na Ukrajinu. A Čaputová asistovala. Nevydalo. Robert Fico im to prekazil. Upozornil na to, že odvolaná vláda môže na Ukrajinu posielať akurát tak keksíky s marmeládou. Ak pošle stíhačky, poruší zákon - a pôjde do basy," prízvukuje Blaha.

Podľa smeráka prezidentka už pochopila, že za situáciu je spoluzodpovedná aj ona - keby trvala na júnovom termíne, tento chaos tu nemusel byť. 

Čaputová konečne pochopila - ako Fantozzi v 12. minúte druhého polčasu
Čaputová svojim dnešným vyhlásením potvrdila, že zradila Slovákov. Uviedol to na sociálnej sieti podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha v reakcii na štvrtkové vyhlásenia prezidentky. Hlava štátu je podľa opozičného poslanca len obyčajná alibistka,... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Z čoho si môžeme vo voľbách vyberať

"PS-ko sa snažia liberálne agentúry v prieskumoch nafúknuť, čo to len dá, ale všetci vedia, že je to len bublina. Šimečka neexistuje, na sieťach je PS plonkové, celý tento eseťácky projekt je len atrapa. Potom tu máte neoliberálnu SaS, ktorá robí chybu za chybou. Ešte aj v tejto chvíli, keď Matovič rozhadzuje miliardy, Sulík trvá na tom, že bude Matoviča chrániť pri moci až do septembra - to je pre SaS čistá samovražda," upozorňuje politik.

Sulík, Matovič, Zdroj: FB/Anna Belousovová

OĽaNO sa podľa Blahu pokúša zachrániť populistickými bakchanáliami - "Matovič tu tri roky dôsledne negoval celý svoj volebný program a myslí si, že keď teraz začne na dennej báze rozdávať miliardy, tak to nejako odčiní. "Otázka je, čo bude s Hegerom a Naďom. K eštebákovi Budajovi sa im nechce a Dzurindova jednopercentná Modrá koalícia spľasla skôr než vznikla," hovorí smerák.

Zhoda Pellegriniho a Fica: Vyzývajú prezidentku na vymenovanie úradníckej vlády a zastavenie chaosu v krajine
Prezidentka Zuzana Čaputová dnes vyhlásila, že vzhľadom na súčasnú turbulentnú politická situácia je pre Slovensko neúnosná a vyžaduje skorší termín predčasných volieb ako je 30. september. Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Robert Fico (Smer-SD)... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Nový projekt Američanov

Američania podľa Blahu potrebujú za každú cenu udržať Slovensko ako prekladisko zbraní. A majú nový projekt. Pochopili, že ich posledná nádej je veľká koalícia Hlasu, PS-ka, SaS-ky a Sme rodiny. "A na to hrajú. Preto Peter Pellegrini neodmieta stíhačky na Ukrajinu a čoraz zbytočnejšie kope do Smeru," upozorňuje politik.

"Proamerická pravica sa už nemôže pozviechať sama. Už ju môže zachrániť iba Pelle," uzavrel Blaha.

Zuzana Čaputová, Eduard Heger, zdroj foto: FB/Andrej Danko | Danko tvrdí, že Heger a Čaputová ani len netušia, aké zisky majú západné krajiny z Ruska

Zuzana Čaputová vo štvrtok (16. 2.) pre TASR uviedla, že súčasná politická situácia, charakterizovaná legislatívnou parlamentnou smršťou, ohrozujúcou ústavné princípy a verejné financie, je pre Slovensko neúnosná a žiada si skorší termín predčasných volieb.

Termín júnových volieb je v rukách prezidentky Zuzany Čaputovej, tvrdí svorne Sulík aj Matovič. Podľa nich, ak hlava štátu vymenuje úradnícku vládu, prakticky celý parlament odsúhlasí predčasné voľby na jún.

Čaputová však neplánuje menovať úradnícku vládu. "Úradnícka vláda nemá byť nástroj alebo páka na ovplyvňovanie poslancov. Je to nástroj na riadenie štátu. Je to zodpovedný krok, ktorý urobím vtedy, keď vláda Eduarda Hegera zlyhá závažným spôsobom v dôležitých kompetenciách, ktoré som naznačila v januárovom vyhlásení," uviedla hlava štátu.

TERMÍN JÚNOVÝCH VOLIEB JE V RUKÁCH Zuzany Čaputovej
Termín júnových volieb je v rukách prezidentky Zuzany Čaputovej, tvrdí SaS. Ako poukázal predseda strany Richard Sulík, ak hlava štátu vymenuje úradnícku vládu, prakticky celý parlament vrátane SaS odsúhlasí predčasné voľby na jún. TASR o tom... Čítať ďalej
17 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme