Vanga s Nostradamom sa mýlili. Koniec príde oveľa skôr (GALÉRIA)
16 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Že ľudstvo raz skončí, je jasné. Predpovedali to aj Vanga, aj Nostradamus a to sú iní machri na katastrofické predpovede. Podľa špeciálneho počítačového programu nás koniec čaká už o relatívne veľmi krátky čas. Počítačový program, ktorý vypočítal koniec ľudstva prezentovali v TV už pred 50-timi rokmi.

Podľa neho už spejeme k zániku, len to ešte nejaký čas potrvá. Na pomery vývoja na Zemi však veľmi krátko. Program s názvom World One vyvinuli začiatkom 70-tych rokov v USA a upozorňuje na to, že nás zničí nekvalitné životné prostredie.

Nie Nostradamus,
Nie Nostradamus,
screenshot videa youtube
...ani baba Vanga,
...ani baba Vanga,
screenshot videa youtube
...ale počítač z o začiatku 70-tych rokov 20 storočia vypočítal,
...ale počítač z o začiatku 70-tych rokov 20 storočia vypočítal,
Pixabay.com
...kedy čaká ľudstvo koniec.
...kedy čaká ľudstvo koniec.
zemeguľa, Ilustračné foto: pixabay
Nie Nostradamus,
...ani baba Vanga,
...ale počítač z o začiatku 70-tych rokov 20 storočia vypočítal,
...kedy čaká ľudstvo koniec.
2020

Program vedcov z Massachussetského technologického inštitútu už v roku 1973 predpovedal, že kritické to na Zemi začne byť v roku 2020. Znečistenie životného prostredia nás začne ohrozovať natoľko, že budeme umierať.

Čaputová hostila po dvoch rokoch bývalých prezidentov. Menu ako v interhoteli (GALÉRIA)
Ivan Gašparovič, Rudolf Schuster a Andrej Kiska prijali pozvanie na prezidentský obed. Túto tradíciu po dvoch rokoch obnovila prezidentka SR, Zuzana Čaputová. Páni prezidenti súčasnej obyvateľke Grassalkovičovho paláca priniesli okrem kytice kvetov... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Bude nás čoraz menej

Zastaví sa rast počtu obyvateľov, dokonca postupne ich bude ubúdať, až sa naša populácia ocitne v porovnateľnom stave, v akom sme boli v roku 1900. Televízia ABC vtedy hlásili, že niekedy okolo roku 2050 naša civilizácia zanikne.

Zostáva nám ani nie 30 rokov

Na výpočet programu World One nemal človek žiadny vplyv. Je výsledkom analýzy dát a to robí celú záležitosť o to desivejšou.

Vzali to za dobrý koniec?

Európska únia sa zdanlivo snaží niečo robiť proti znižovaniu kvality životného prostredia. Otázka však znie, či sú ich plány reálne a čo bude robiť v tejto veci zvyšok sveta. Veď Európa sa na znečistení podieľa len ôsmimi percentami.

Uhrík: Brusel rozhodol! Boj proti emisiám nadobúda bizarné rozmery
V utorok Európsky parlament prijal zákon, podľa ktorého si po roku 2035 nekúpite auto so spaľovacím motorom. Slovenský europoslanec Milan Uhrík (Republika) v pléne poukázal na niekoľko úskalí tohto rozhodnutia. Okrem kravských prdov vadia únii aj... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme