Šaľa: Opitý vodič jazdil v dopravnej špičke zo strany na stranu a ohrozoval ľudí
16 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Opitý vodič v čase najväčšej dopravnej špičky v Šali ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Na vodiča Mercedesu Benz, jazdiaceho zo strany na stranu, upozornil policajtov ďalší vodič, ktorý nezodpovedného šoféra zablokoval až do príchodu polície, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Po príchode policajtov im 70-ročný vodič, ktorým má byť bývalý dlhoročný mestský poslanec a miestny podnikateľ, predložil občiansky a vodičský preukaz, ostatné doklady vraj pri sebe nemá. Policajti muža podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom zo začiatku fúkať nechcel a snažil sa mariť vykonanie dychovej skúšky. Nakoniec však nafúkal 1,35 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,81 promile. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Veštkyňa veštila! Takto dopadnú Fico, Budaj, Dzurinda a iní v predčasných voľbách
Termín predčasných volieb je známy. 30. septembra sa otvoria volebné miestnosti na celom Slovensku a ľud rozhodne. Predvolebnú kampaň je cítiť na každom kroku a sociálne siete doslova vybuchujú. Voľby zamestnávajú aj veštkyne. Ako voľby dopadnú,... Čítať ďalej
15 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme