Remišovú (nielen) do kameňa tesať!
16 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Za socialistického režimu bola jediným možným víťazom Komunistická strana Československa. Jej vládu v novembri pred 34 rokmi vraj ukončila nežná revolúcia. V súčasnosti ide do volieb viacero strán, ktoré medzi sebou zvádzajú vyvražďovací boj. Víťaz je však tak isto jediný možný.

Za socializmu boli voľby neoficiálne povinné pre všetkých a organizované iba pre efekt. Komunisti a ich prisluhovači sledovali, kto prišiel k volebnej urne. Zábudlivcov prišli agitátori upozorniť na zatvárací čas volebných miestností často až do bytu. Veď voľby, to bola povinnosť.

Staré časy v novej dobe

Takže účasť bola takmer stopercentná. „Kto neprišiel voliť, bol podozrivý. Výsledok bol vopred istý. Hlasovací lístok väčšina voličov vhodila do urny, aby bol režim spokojný a oni nemali problémy. Prejavy rebelantstva boli minimálne. Voľby boli formálna fraška. Dnes nás k voľbám ženú za 500 eur. Kto nepríde, stane sa nepriateľom vlasti. Kto bude rebelovať, tomu "Mucko" dá. Ale to je na iný priestor.

Staré heslá v novej dobe

Veronika Remišová akosi čosi nepostrehla. Voľby už 34 rokov nie sú bozkávaním sa pod májovou čerešňou. Voľby sú PRÁVO. A vlasť? VLASŤ nepatrí koalícii, ale všetkým jej občanom. koalícia im má iba slúžiť a zraziť bagandže, ktorými poľšliapava demokraciou v štáte. A o zodpovednom občianstve by sa tu dalo písať donekonečna. Takže, táto jej výzva na sociálnej sieti znie tak, no, dosť odpudivo. Hoci, sympatický na nej je vzdor voči "Muckovi".

Perlička z "fanklubu"

Jeden z mnohých hlasov v diskusii pod statusom Veroniky Remišovej, pre ktorý si treba nechať hoci aj v stave bezvládnosti doniesť volebnú urnu až k smrteľnej posteli:

"Igor Matovič je skutočný génius a kráľ a tak ako znie jeho povestné, dobre bude, je vítazom volieb už v tomto momente. Volíme ho a držíme palce, lebo peniaze sú preto a hlavne preto , že činnoť Veroniky a Igora, Eda Hegera, ale aj celej vlády, NAKA, súdov a aj časti prokuratúry je prioritne dodržiavať zákonnosť a demokratické princípy fungovania spoločnosti v prospech občana."

K tomu už len drobná pripomienka, opäť z archívu ÚPN

Mimoriadna schôdza k júnovému termínu volieb, bude sa rokovať aj o migoch
Mimoriadna schôdza Národnej rady (NR) SR k júnovému termínu predčasných parlamentných volieb sa má začať vo štvrtok (16. 2.) o 14.00 h. Po jej skončení by mala byť ďalšie mimoriadne rokovanie týkajúce sa stíhačiek MiG-29, ktoré by Slovensko mohlo... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme