Hrozivé video! Žena bezcitne hodila psíka do studne, už je obvinená
16 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Z prečinu týrania zvierat polícia obvinila ženu z obce Skrabské v okrese Vranov nad Topľou. Ako informuje polícia na sociálnej sieti, obvinená žena na cintoríne v obci Vyšný Žipov hodila živého psa do studne, pričom následne z miesta činu utiekla.

"Pes bol na podnet občanov obce príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru zo studne vytiahnutý a po zásahu z miesta utiekol na neznáme miesto," priblížila polícia.

V tejto súvislosti polícia upozorňuje občanov, že akékoľvek bezdôvodné konanie smerujúce k zraneniu alebo usmrteniu zvieraťa je protiprávnym konaním v zmysle zákona o veterinárnej starostlivosti. Za týranie zvieraťa môže byť páchateľ potrestaný odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky. Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak týra viac zvierat, alebo to urobil na verejnosti, či na zvierati osobitne chránenom zákonom alebo závažnejším spôsobom.

Sabotuje Slovensko Ukrajinu? Kyjev sa sťažuje!
Bratislava už niekoľko týždňov neumožňuje opravovať nemecké húfnice z Ukrajiny. "Slovensko už týždne nepúšťa na svoje územie zbrane nemeckej výroby z Ukrajiny, ktoré tam musia opraviť". Ako uvádza ukrajinská „ European Truth “, píšu o tom nemecké... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme