Hlas ľudu k Matovičovi: Nane love
16 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Keď Igor ako žaba sedel na prameni, vykrikoval: tí hajzli všetko rozkradli, špajza je prázdna, nane love!

Nebolo peňazí pre dôchodcov, nebolo pre učiteľov,  pre zdravotníkov. Špajza bola prázdna a  peniaze sa nekotili. A podľa  Miška Šipoša, Igorovho riťoleza, ani Heger, ani vláda nie sú automat, ktorý tlačí peniaze. Akýmsi zázrakom sa ale našli vždy, keď si Igor minister potreboval dokázať silu a splniť nočné sny.

Darmo žobral obuvník Gröhling, darmo všetci žobronili,  aj keby sa Igor rozkrájal, peňazí nebolo.

A nebolo ani sily, ktorá by šetrného Igora udržala na ministerskej stoličke. Padol, chudák! Padol ako premiér, padol ako minister. Igor musel z hrušky dole.  Ale hrdosť ostala. Svoje neskrotené velikášstvo si tento bojovník proti korupcii teraz dokazuje z parlamentnej lavice. Chce sa mi povedať z lavice hanby. Lenže Igor hanbu nepozná. Veď kto sa hanbí, má prázdne gamby. A to on nie – len prázdne gamby nie! Vieme, ako sa jeho mamička obetovala pre blaho syna, keď na starej Fabii denne nabehala 600 kilometrov.

Igor sa  zas obetuje pre blaho svojho ľudu. Demokracia na Slovensku je ohrozená a spasiteľ si povedal, že ju zachráni.

Ľudia, poďte všetci k voľbám! Zachráňme demokraciu! Zachráňme Igora! Voľte Igora! Dostanete flajster na boľačky! Igor vám dá 500 eur! Za všetky krivdy, za všetky krízy! Poďte všetci k voľbám! Voľte kandidátku vedúcej strany!  Voľte OĽaNO!

Igor vytasil zbraň, ktorá ho vyšvihne do nebotyčných výšok ako klamstvo s Počiatkovou vilou. Prečo nepodhodiť ovciam za náruč chutnej trávy?! Nech sa, chúďatká, aspoň raz do sýtosti nažerú! Prečo nenalákať voliča na sladkých 500 eur?

Ešteže ktosi príčetný v parlamente zakričal: nane love!  Atómovka neprešla. Aká to škoda!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Inseminátor a oplodňovač žien
Dve povolania, nad ktorými sa chcem zamyslieť. Stručne, dvoma-troma vetami. Začnem tým prvým. Inseminátor bolo prvé cudzie slovo, ktoré som poznala. Do dediny prifrčala motorka s mužom v koženom kabáte, s koženou čiapkou a veľkou koženou brašnou... Čítať ďalej
15 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme