Bidenov mozog je poškodený
16 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Nielenže fyzicky nezvládne ďalšie prípadné volebné obdobie, americký prezident Joe Biden to má už teraz veľmi otázne, čo sa týka jeho zdravotného stavu. Tvrdí to podľa webu fox.news bývalý osobný lekár prezidenta Obamu, Dr. David Scheiner.

Bývalý lekár Bieleho domu varoval, že čokoľvek vyjde z Bidenových fyzických testov, ktoré sa konajú raz ročne a v tomto roku dnes, nič z toho nebude povzbudivé. Prezident Biden má na dnes naplánovanú každoročnú lekársku prehliadku a bývalý lekár prezidenta Baracka Obamu je k zdravotnému stavu 80 -ročného prezidenta skeptický.

Prognóza bez perspektívy

V rozhovore pre Washington Examiner Dr. David Scheiner podľa fox.news poukázal na pozorovania prezidentovho pohybu a jeho zdravotnú anamnézu a predpovedá, že aj keď je Biden naoko v dobrej kondícii na začiatku roka 2023, nevydrží ani do druhého funkčného obdobia, ak by aj mal šancu voľby znovu vyhrať.

"Je mi jedno, či je teraz oficiálne v dokonalom zdraví - čo, nemôžem uveriť, že je v dokonalom zdraví," povedal Scheiner. "V minulosti mal príliš veľa chorôb."

Fox News sa obrátila na Biely dom so žiadosťou o komentár, no ten ho nateraz neposkytol.

Bidenov nielen mozog je poškodený

Doktor Scheiner konkrétne poukázal na Bidenove aneuryzmy (cievne výdute), pre ktoré absolvoval ešte v roku 1988 náročnú operáciu. "Keď pracujete na mozgu, vždy dôjde k malému poškodeniu," povedal Scheiner. Lekár tiež pripomenul Bidenovu fibriláciu predsiení (arytmiu) a uviedol, že to "niekedy môže spôsobiť malé mŕtvice."

Rýchle chradne

Bývalý lekár prezidenta Baracka Obamu pripomenul, že prezident Biden „nemá 80 rokov“ (záhadné vyjadrenie ohľadne veku) a výrazne zostarol.

Pri pohľade na Bidenov súčasný stav Scheiner poznamenal, že prezident vyzerá zreteľne starší. "Znepokojuje ma, že starne. Keď sa naňho pozriem, nepôsobí na svoj vek, ale staršie" povedal konkrétne na tému Bidenovej chôdze. "Chôdza nie je bezvýznamný faktor," povedal podľa fox.news Doktor Scheiner a tvrdí, že poskytuje "nahliadnutie do celej fyzickej a mentálnej kondície človeka."

Aj v Bielom dome priznávajú

Lekár Bieleho domu Kevin O'Connor poznamenal, že Bidenova "chôdza je zreteľne tuhšia a menej plynulá" ako pred rokom. O'Connor povedal, že to bolo väčšinou spôsobené artritídou chrbtice a zotavením sa zo zlomeniny chodidla, ale neurologické vyšetrenie ukázalo "miernu periférnu neuropatiu."

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierreová v utorok informovala, že verejnosť sa dozvie výsledky Bidenovho lekárskeho vyšetrenia a zdôraznila: "Chceme byť transparentní, chceme sa uistiť, že máte informácie." Informuje fox.news.

CNN o STRACHU NA ZÁPADE: Munícia mizne, mizne a mizne. Na Ukrajinu
Na Západe sa šíri jedna obava. Podľa americkej spravodajskej stanice CNN sa o nej nehovorí veľmi nahlas, ale „všetci o nej vedia“. Z arzenálov západných armád rýchlo mizne zo skladov munície. Prehĺtajú ju ukrajinské delá, ukrajinské mínomety,... Čítať ďalej
16 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik