Veštkyňa veštila! Takto dopadnú Fico, Budaj, Dzurinda a iní v predčasných voľbách
15 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Termín predčasných volieb je známy. 30. septembra sa otvoria volebné miestnosti na celom Slovensku a ľud rozhodne. Predvolebnú kampaň je cítiť na každom kroku a sociálne siete doslova vybuchujú. Voľby zamestnávajú aj veštkyne. Ako voľby dopadnú, veštila aj Daniela Paculíková. Budú to mať politici ľahké? Prajú hviezdy termínom volieb? Ako dopadne Fico, Budaj aj ďalší? Prognózy sú podľa numerológie jasné!

Z pohľadu numerológie, veštkyňa Paculíková súhlasí s predsedom opozičnej strany Robertom Ficom (SMER - SD). Termínu 30. september podľa nej neprajú ani hviezdy. Voľby budú náročné, samotní politici to podľa nej tiež nebudú mať ľahké. Národ bude podľa Paculíkovej ešte viac rozhádaný a udalosti budú zmätené.

„Deň predčasných volieb nie je zvolený múdro. Podľa šamanského kalendára ide o mínusový deň zranení a zmätkov s impulzmi planét Mars-Pluto-Neptún,“ povedala Paculíková pre portál 1.pluska.sk.

Mikuláš Dzurinda so svojou Modrou koalíciou

Z pohľadu veštkyne, hviezdy novovzniknutej Modrej koalícii neprajú. Mikulášovi Dzurindovi sa vo voľbách dariť nebude.

„Voliča sľubmi nepomýli. Za jeho snahou vychovať budúceho premiéra je mamonárstvo,“ povedala veštkyňa, podľa ktorej hviezdy neprajú ani jeho straníckemu kolegovi Miroslavovi Kollárovi. Kollár zo strany Spolu, ktorá sa pretavila do Modrej koalície urobí podľa Paculíkovej všetko, aby sa dostal blízko k moci, stavil však na nesprávneho koňa.

Igor Matovič (OĽaNO), Veronika Remišová (Za ľudí), Richard Sulík (SaS), Eduard Heger (OĽaNO), Boris Kollár (Sme rodina), Ján Budaj (OĽaNO)

Na Igora Matoviča podľa numerológie nečaká nič dobré.

„Z pohľadu numerológie funguje ako vysávač negatívnej energie, ktorú so škodoradostným jedovatým sarkazmom vrhá na koalíciu a celé Slovensko nevynímajúc,“ povedala Paculíková.

Veronika Remišová a jej strana Za ľudí sa do parlamentu ani nedostane, ale môže sa podľa veštkyne prilepiť k inej strane. "Jej energie sú mimoriadne rušivé a to vnesie do každého spojenectva," myslí si o Remišovej veštkyňa.

Veštkyňa má jasno, aj čo sa týka ďalších koaličných lídrov:

Eduard Heger svoj čas premrhal. 

Richard Sulík je problémový má vraj problémy vo vzťahoch, a preto podľa veštkyne bude vždy fungovať ako piesok v súkolesí každej koalície.

Boris Kollár je čo sa týka politiky rovnako nestály, ako čo sa týka svojich vzťahov.

Ján Budaj medzi lídrov rozhodne nepatrí.

Andrej Danko (SNS), Peter Pellegrini (HLAS - SD), Robert Fico (SMER - SD)

Andrej Danko má podľa veštkyne šancu, hviezdy sú mu naklonené. Stačí, ak sa vyvaruje lžiam.

30. september bude čo sa týka Petra Pellegriniho podľa veštkyne vyzerať takto:

„Hoci v prieskumoch si zatiaľ vedie dobre, volič si všíma i jeho často protichodné vyhlásenia. Za to zrejme môže jeho medzisúčet životného čísla a márna snaha všetkým vyhovieť. Na zaujímavé kariérne šance si musí ešte počkať 4 roky.“ 

A čo Fico? „Môže Slovensku pomôcť znovu nadobudnúť stratenú suverenitu. Má vodcovské danosti aj víziu dostať Slovensko z Matovičovho marazmu.“

„Z pohľadu klasickej numerológie má číselne deň dve náročné izolácie, keď je myseľ oddelená od intuitívnej zložky osobnosti akoby závojom hmly,“ povedala tiež Paculíková pre portál 1.pluska.sk. s tým, že volič si preto nemusí uvedomiť patologický dosah svojho rozhodnutia.

Ďalšia izolácia vraj podľa nej spôsobí, že zabalené klamstvá a falošné sľuby politikov obalia voliča ako jedovatý sliz.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik