Remišovej rychlorekvalifikácia - expertka na stíhačky
14 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Pandémia, rúška, vesmírne technológie, školská výchova, ropné produkty, burzové správanie, sociálna starostlivosť, spravodlivosť, zdravotníctvo, bankovníctvo, medzinárodná diplomacia, rusológia, politológia a najnovšie vojenská špičková technika, stíhačky, vrátane bojovej stratégie na vojenskom fronte. To je pre stručnosť iba malý výrez znalostí génia vedy, techniky, spoločnosti a všetkých okolitých galaxií - Veroniky Remišovej.

A to ešte v rámci jednej témy najmenej sedem múch jednou ranou, teda, opäť ako inak - jedným múdrym výrokom. Všimol si to aj spravodajský web sita.sk. "Biznis partner Smeru-SD prišiel s Migmi o kšeft", reaguje Remišová na postoj Fica k stíhačkám MiG-29.

A je to jasné

"Robert Fico sa tak vehementne angažuje v prípade starých ruských stíhačiek MiG-29, pretože od septembra nelietajú a ich opätovné použitie je možné len s dielmi z Ruska, za čo Slovensko celé roky platilo desiatky miliónov eur biznis partnerovi Smeru-SD." Píše v tejto súvislosti nami citovaný web.

"Ruské migy sú nepoužiteľné"

Povedala to podľa sita.sk na tlačovej konferencii predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. „Smer-SD dokáže urobiť biznis zo všetkého, či už sú to agrodotácie na betónové plochy, kšefty s IT, no zvlášť podlé je, keď sa obchoduje s bezpečnosťou našich občanov,“ podčiarkla Remišová. (Podľa seba súdim teba - natíska sa na um stará slovenská múdrosť.) Keď Remišová povie, že sú nepoužiteľné, no tak sú nepoužiteľné. Ale na čo sú potom Ukrajincom? A spomína akési kompenzačné schémy.

Aj Remišovú ovláda Naď

Ako (podľa sita.sk) Remišová pokračovala, minister obrany Jaroslav Naď sa zaviazal, že diskusia k zámene stíhačiek za modernejšiu techniku prebehne v Národnej rade SR, keď bude táto otázka reálne na stole. "O to viac nezodpovedné je, keď z našich záujmov robí Robert Fico predvolebné politické divadlo," myslí si Remišová.

Poplašná správa?

Remišová funguje ako strašidlo Rusmi. Pomoc Ukrajine je podľa nej národným záujmom, pretože ak by nedokázala odraziť útoky agresora, dostali by sa ruské tanky na naše hranice, čím by boli ľudia na Slovensku priamo ohrození agresívnou politikou Ruska. „Je preto životným záujmom Slovenska, aby Ukrajina dokázala odraziť ruskú agresiu, a následne sa do nášho regiónu vrátil čo najskôr pokoj,“ podčiarkla. A potom už len Lebofico a Lebogrini.

Radačovský reaguje na vyjadrenia Krúpu: Bože, odpusť tým 1 864 občanom, čo ho volili!
Vyšetrovanie prípadu únosu Vietnamca napreduje pomaly. Myslí si to predseda brannobezpečnostného výboru parlamentu Juraj Krúpa (SaS). "Bože, odpusť tým 1 864 občanom, ktorí Juraja Krúpu do NR SR poslali. Bože, odpusť verejnoprávnym médiám, že... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme