Mladí Nemci požadujú suverénne Nemecko
14 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

Junge Alternative Deutschland opakovane pred americkou ambasádou na námestí Pariser Platz v Berlíne demonštrovala proti ochote nemeckej vlády v dôsledku amerického tlaku odovzdať ukrajinským ozbrojeným silám nemecké tanky. Informuje spravodajský portál pi-news.net.

Federálny predseda Junge Alternative Hannes Gnauck podľa citovaného zdroja vysvetlil: "Dodávka ďalších tankov a materiálu je nesprávna. Teraz musíme prelomiť špirálu eskalácie a namiesto toho prinútiť naše národné ozbrojené sily, aby boli vybavené tak, aby náš osud už nemohli určovať Washington a Brusel alebo Moskva a Peking. Chceme suverenitu Nemecka a žiadnu svetovú vojnu."

Agresivita USA nás ženie do tretej svetovej

Bývalý federálny predseda Junge Alternative Marvin T. Neumann dodal: „Nepriama a medzitým aj priama globálna agresia USA proti ich geostrategickým konkurentom nás môže zahnať do tretej svetovej vojny. Vidíme na Ukrajine americký scenár, ktorý trpí opotrebovacou vojnou proti Rusku.

Zastavme transatlantický paternalizmus

A ďalej: "Je to tragické, ale aby Nemecko nedopadlo takto, je potrebné okamžite zastaviť drancovanie nemeckých ozbrojených síl a zastaviť transatlantický paternalizmus." Informuje web pi-news.net.

Americký plukovník - Ukrajina je Obamova a Bidenova vojna
„Nikdy sme neboli bližšie k jadrovej vojne“, varuje plukovník Black a pripomína, že už "od vlády Baracka Obamu Spojené štáty masívne roznecujú Ukrajinu. Joe Biden pokračuje ako prezident v tom, čo začal ako viceprezident za Obamu. Ukrajina vo vojne... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme