Hlas ľudu: Inseminátor a oplodňovač žien
15 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Dve povolania, nad ktorými sa chcem zamyslieť. Stručne, dvoma-troma vetami. Začnem tým prvým. Inseminátor bolo prvé cudzie slovo, ktoré som poznala.

Do dediny prifrčala motorka s mužom v koženom kabáte, s koženou čiapkou a veľkou koženou brašnou na boku. Vidieť v tých časoch motorku bolo ešte vzácne. Preto sme sa my decká  za ňou rozbehli a kričali sme: „Inseminátor, inseminátor!“

Slovo inseminátor som poznala od otca

Hovoril, že v dedine nemáme bujov. „Keď chceme, aby sa krava otelila,  aby mala teliatko, musí ju pichnúť inseminátor. Ináč by to robil bujo. Ale keď bujov nemáme, musí to robiť inseminátor. Má na to vercajch v tej veľkej kapse,“ takto ma poúčal otec.  To boli začiatky mojej sexuálnej výchovy. O deťoch som si vtedy myslela, že ich nosí bocian.

Inseminátor chodil ta, kde mali kravy

On sa oplodňovaním kráv živil. A veru mal dosť roboty, keď ich chcel všetky oplodniť. Niektorí v dedine chovali kozy. Napríklad krajčír. Šil pre celú dedinu a volali sme ho pán majster. K nim  inseminátor nechodil. Jeden sváko v susednej dedine chovali capa a ten oplodňoval kozy z celej doliny. Svákovi za to platili. Všetci ho volali obecný cap. Toho capa, nie sváka. Sváka, neviem prečo, volali Satan.

Profesionálny oplodňovač žien sa oplodňovaním neživí, ale zato živí celý hárem žien

Žien, ktoré oplodnil, a detí, ktoré im urobil. Jeden taký je známy na celom Slovensku. Meno nemusím, veď viete. Viac takých ani nepoznám. Inak je to vážený občan. Veľký pán predseda, čo rozkazuje veľkému orgánu. To je hlavné povolanie, ktoré vykonáva na plný úväzok. Či zodpovedne, to nechám na posúdenie iným. Ale pošuškáva sa, že občas si dá voľno, aby si odskočil na oplodňovačku.  A to sa mu celkom darí. Vraj čaká ďalší prírastok.

 Ak si tohto oplodňovača predstavujete ako inseminátora, mýlite sa

Tento oplodňovač nechodí na motorke a nechodí s vercajchom v brašni na boku. Tento bonviván sa vyváža v drahých autách, chodí po súťažiach krásy a snorí na sociálnych sieťach. Slintá a vyhľadáva obete svojho oplodňovania.  A potom tie krásavice s  bujným poprsím a veľkými gambami zbalí a oplodňuje. Tá (zatiaľ) posledná oplodnená jeho šarmu vraj dlhšie odolávala. Nakoniec podľahla.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik