PSK: Dotazníkom sa môže verejnosť vyjadriť k doprave vo Vysokých Tatrách
13 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Verejnosť môže prostredníctvom dotazníka vyjadriť svoj názor na riešenie dopravy vo Vysokých Tatrách. Prešovský samosprávny kraj (PSK) v spolupráci s mestami a obcami regiónu Vysokých Tatier a ďalšími partnermi pripravuje vypracovanie Plánu udržateľnej mobility regiónu Vysoké Tatry. Ako informuje kraj na sociálnej sieti, cieľom plánu je navrhnúť udržateľný integrovaný model dopravy vo Vysokých Tatrách a v ich podhorí, ktorý bude smerovať v spoločnej ambícii bezemisných Tatier.

Zdroj: FB Prešovský samosprávny kraj

"Dotazník je anonymný a jeho výsledky budú použité na doplnenie analýzy súčasného stavu konkrétnych oblastí dopravy," informuje kraj. Verí, že verejnosť takto pomôže vytvárať vhodný nový budúci model dopravy v regióne Vysokých Tatier s prioritou na ekologickú verejnú dopravu.

Link na dotazník nájdete TU.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme