Viac peňazí, viac zbraní, viac vojny, viac mŕtvych
12 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

"Zelenského plamenný prejav v Európskom parlamente bol o viac zbraniach, viac peniazoch, viac vojny", hovorí vo videu na sociálnej sieti česká europoslankyňa Kateřina Konečná. (Video uverejňujeme na konci textu.) A, samozrejme, o tisícoch viac mŕtvych, dodávame.

„Pokrytectvo a fanatizmus, tak možno označiť väčšinu v EP. Ľudia, ktorí pred rokom nevedeli, ako vyzerá ukrajinská vlajka, zborovo prevolávajú slávu Ukrajine. Stoja a skandujú ako správnemu hercovi, aj keď sa bojím, že vo svojej pôvodnej profesii sa zhoršuje." Hovorí europoslankyňa.

To je paľba!

"Obsah prejavu už bol známy: Viac zbraní, viac peňazí, viac vojny. Škoda, že to (Zelenskyj, pozn. red.) nehovorí svojim poslancom v parlamente, ktorí vo chvíli, keď sa naši občania skladajú na humanitárnu pomoc, tak si nakúpili luxusné autá za desiatky miliónov korún,“ hovorí Kateřina Konečná  vo svojom videokomentári (nižšie).

VIDEO:

Mierové vyhliadky pre ukrajinskú krízu sú ponuré
I keď rusko-ukrajinský konflikt vstúpi čochvíľa do druhého roka, vyhliadky na prímerie alebo mier sú stále pochmúrne. Čínski analytici pre Global Times uviedli, že konflikt je v skutočnosti hybridnou vojnou zinscenovanou USA, ktorej cieľom je v... Čítať ďalej
11 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik