Milan Uhrík z Republiky: Týchto bláznov vo vláde musíme zastaviť (VIDEO)
12 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Poverenec Heger by nemal problém s ničím!" Tvrdí europoslanec Milan Uhrík, zo strany Republika. Heger podľa neho na parlamentnom výbore stratil nervy!

Milan Uhrík poukazuje na to, že kvôli Migom pre Zelenského je ochotný zmeniť aj Ústavu.

"Proste dať si kompetencie, aby mohol aj ako obyčajný úradnícky poverenec zaťahovať Slovensko do vojny," vysvetľuje europoslanec Uhrík na sociálnej sieti.

"Nepochybujem, že keby prišla požiadavka na vyslanie slovenských mužov a žien robiť potravu pre delá niekde pri Bachmut, tak Heger by neváhal. Ako vraví, sme predsa "zodpovední spojenci" - rozumej kolónia, ktorú nebudú váhať zmeniť na bojisko pre americké záujmy," dodáva Uhrík.

"Týchto bláznov vo vláde musíme zastaviť, a preto jednoznačne podporujeme mimoriadnu parlamentnú schôdzu, ktorou chceme ZAKÁZAŤ HEGEROVI poslanie Migov na Ukrajinu. A vôbec, celkové ťahanie Slovenska do cudzej vojny," zdôrazňuje Milan Uhrík

Heger podľa neho na parlamantnom výbore stratil nervy!

Vytočila ho mala otázka, ktorú mu položil Milan Uhrík. 

VIDEO zo zasadnutia parlamentného výboru

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik