Hlas ľudu: Podržte sa! REMIŠOVÁ bude PREMIÉRKA
12 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Čo na tom, že sa strápňuje? Čo na tom, že mnohým je na srandu. Kto ju videl v Braňovi Závodskom Naživo, musel ju ľutovať. Ja som sa skoro rozplakala. Vážne! Poviem vám, hanba na sto rokov! A ona sa otrasie ako oslík a ide ďalej. Je to neúnavná bojovníčka. Pracuje veľmi intenzívne.  Maká. Pre nás, pre ľudí. „My v strane Za ľudí makáme pre ľudí,“ také je motto jej práce.

Ľudia nie sú slepí. Vidia, no hlavne počujú, čo pre nich robí. A náležite jej to dávajú najavo. Gratulujú, aby zvíťazila. Tí ľudia akoby nežili na Slovensku.

Za ľudí skapína, o Veroniku hádam okrem Igora nikto ani nezakopne, a oni v nej už vidia premiérku. Hoci... Nečudujme sa tým prostým ľudkom, keď dnes najvyššie ústavné funkcie zastávajú samí neschopáci. Tak prečo nie ona? Možno z nej bude raz aj prezidentka.

Napokon, presvedčte sa, čo jej píšu fanúšikovia pod statusy, v ktorých Veronika samochválou nešetrí:

„Neúnavná bojovníčka!“

 Len jej, preboha, nedávajte do ruky zbraň! Lebo...

„Naša budúca krásna Premiérka. Príroda odmení toho kto má rád a miluje svoju krajinu. GP Žilinska  bude tiež odmenený. Odmena čaká pre každého. Ako pracuje pluhom. Akým pluhom orieš, pán BOH ti pomáha. Budúci poslanci: To je naše heslo!!!!!!“

No jo! Už nebudeme mať len hezkou pani prezidentku, ale aj  krásnu premiérku.

Bratia za riekou Moravou nám zas budú mať čo závidieť.

A ešte heslo zo socialistickej propagandy: „Prekujme zbrane na pluhy!“ Aby sme mali čím orať. Zároveň sa zbavíme aj nefunkčného šrotu."

„PANI MINISTERKA. VERONIKA GRATULUJEM. K MENINAM. AJ KU TOMU ABI STEZVITAZILI. NADOVSETKOM LEBO TAKA JE PRAVDA. ZE OLANO. JE NADOVSETKO AJ. IGOR MATOVIC AJ. EDUARD. HEGER. NECHCEME VAS STRATIT NIGDY ABI BOLO ZLO NA SR. NECHCEME TRPIET VIAC AJ OD STRACHU LUD SLOVENSKA. NIGDY. UROBTE VSETKO PRETO ABI PANOVALO KLUD POKOJ A MIER MEDZI NAMI LUDMI. DRZIME PALCE.“

Už len stručne: Dosť bolo Veroniky, dosť bolo OĽaNO, dosť Igora Matoviča aj Eduarda, aj Hegera dosť! Pošlime ich do prdele!

Naďov "malý problémik" – 120 miliónov
Nie, nevytiahli to ani dezoláti, ani opice, ani konšpirátori, ani hoaxeri. KDH sa pýta ministra obrany Naďa na 120 miliónov eur, ktoré sa „kdesi akosi tento oné“ pri nákupe obrnených vozidiel. „KDH vyzýva ministra obrany Jaroslava Naďa, aby... Čítať ďalej
12 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik